Action, Lidl en Aldi superaanbieding: must-have voor in je slaapkamer

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze ultrasone aroma-diffuser.

Lidl’s deal: aroma-diffuser en luchtbevochtiger

Vandaag de dag is goede luchtkwaliteit niet overal ter wereld een gegeven. Denk aan de bosbranden in Australië en de vervuilde steden in Azië. Maar ook de luchtkwaliteit in Nederland is niet overal even best. Die lucht kun je niet 1-2-3 verbeteren. Wat je wel kunt verbeteren is het kamerklimaat in je eigen huis. Om dat te doen kun je deze ultrasone Aroma-diffuser van de Lidl gebruiken. Dit apparaat werkt zowel als luchtbevochtiger als voor het verspreiden van een fijne lucht in je huis.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Aroma diffuser Lidl
Ultrasone aroma-diffuser (Bron: Lidl)

Waar is een aroma diffuser goed voor?

Een aroma-diffusers zijn bedoeld om essentiële oliën te verspreiden in de lucht. Die oliën adem je vervolgens in en worden gemakkelijk geabsorbeerd door je lichaam. Afhankelijk van de olie die je gebruikt kan dit verschillende voordelen voor je gezondheid hebben. Daarnaast verspreidt dit een fijne geur, doodt het bacteriën en schimmels.

Geruisloze luchtbevochtiger

De ultrasone aroma-diffuser van de Lidl is geschikt voor oplosbare oliën. Het apparaat maakt vrijwel geen geluid waardoor je hem ook prima in je slaapkamer kunt gebruiken. Hij is goed voor ruimtes tot 15 vierkante meter. Zodra de tank leeg is (die heeft een inhoud van 100 milliliter) schakelt hij automatisch uit. Het apparaat wordt niet geleverd met olie dus die moet je er zelf nog even bij kopen.

Lidl aroma-diffuser
Ultrasone aroma-diffuser (Bron: Lidl)

De luchtbevochtiger en aroma-diffuser in één kost 14,99 Euro. Kun je hem niet vinden in de winkel? Check dan even de webshop en gooi hem in je digitale winkelmandje.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 5 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: must-have voor in je slaapkamer

[ad_2]

- Advertentie -