Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctionele fondue-(steen)grill

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de vreemde, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze heerlijke super multifuctionele fondueset van de Lidl.

Lidl’s 4-in-1 Gadget voor ieder kerstdiner

De Lidl houdt van multifunctionele gadgets. En dat komt goed uit, want wij ook. Deze fondueset scoort dan ook hoog op de multifunctionaliteitsmeter (ja, die bestaat), met maar liefst vier functies. Het is een raclette-apparaat, grill, fondue en steengrill in één.

- Advertentie -

Is er bijna een familieruzie ontstaan doordat jullie niet kunnen beslissen wat te eten met kerst? Dan is deze gadget dé oplossing. Wie wil racletten kan racletten. Liever steengrillen? Dan kan dat ook. En ja, allemaal tegelijkertijd.

fondue steengrill Lidl
4-in-1-fondueset (Bron: Lidl)

Een fondueset waar je keuzestress van krijgt

De raclette-fondue-grill is geschikt voor een gezelschap van maximaal acht personen. Hij heeft twee afzonderlijke thermostaten en drie functies die je ook samen kunt combineren. Het apparaat wordt geleverd met acht pannetjes, acht houten spatels en acht fonduevorkjes.

Zo gourmet je met acht pannetjes, plaats je de steengrill in het midden, en fondue je in de fonduepan die op de bakplaat staat. Met dit apparaat kun jij je gasten een heel bijzonder diner voorschotelen. Hopelijk schiet je niet in de keuzestress van dit apparaat, want de keuzes reiken ver. Alleen de verschillende soorten fondues die je kunt doen zijn al oneindig. Denk aan kaas, boullion, olie en chocolade.

Prijs: 64,99 euro

De Lidl verkoopt overigens nog veel meer gourmetstellen en fonduesets. Dus check vooral wat voor handige apparaten je er verder kunt kopen deze week.

Lidl grill
Een van de andere opties bij de Lidl deze week (Bron: Lidl)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 48 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bizar multifunctionele fondue-(steen)grill

[ad_2]

- Advertentie -