Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s flitsende speedbike

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de bizarre, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze Racer Bike van de Lidl. Een perfect apparaat om je de winter door te helpen.

De speedbike voor de ‘mooi weer’-fietser

De herfst- en winterdagen kunnen nat en koud zijn. Dat leent zich niet altijd perfect voor een rit op je racefiets. Toch is dat geen excuus om je fitheid te verliezen. Die kun je namelijk prima onderhouden met deze Racer Bike XL 2 van de Lidl.

- Advertentie -

Deze speedbike heeft een stalen frame en een verchroomd vliegwiel van 15 kilo. Het gewicht van de fiets is 48 kilogram. Op deze sterke fiets kun jij helemaal tot het gaatje gaan. Op het LCD-scherm lees je de tijd, afstand, snelheid en je calorieverbruik. Zo heb je een goed overzicht van je work-out en is het gemakkelijk om je progressie bij te houden.

Lidl speedbike
Speedbike (Bron: Lidl)

De speedbike van de Lidl is er een voor de beginnende fietser en voor wie meer gevorderd is. Zo kun je de weerstand eenvoudig aanpassen, net als het racezadel en stuur. Daardoor kun je hem gebruiken, maar kan je partner of huisgenoot er ook een ‘rondje op rijden’.

Een scherpe prijs dus race naar de Lidl

Sportapparatuur als een ergometer, crosstrainer en roeimachine zijn nooit goedkoop. Maar de Lidl heeft wel een scherpe prijs voor deze apparaten. Zo betaal je voor deze Racer Bike XL 2 speedbike slechts 319,00 Euro. Dat is en schepe deal. Dus race naar de winkel of naar de webshop als je de Racer Bike in huis wilt halen.

Speedbike Lidl
Speedbike (Bron: Lidl)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 46 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s flitsende speedbike

[ad_2]

- Advertentie -