Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget Bluetooth koptelefoon

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze Bluetooth koptelefoon. Een betaalbare gadget ideaal voor tijdens het sporten en meer.

Lidl’s Bluetooth koptelefoon is een koopje

Toen Bluetooth headphones nieuw op de markt waren, was menigeen nog wat sceptisch over het gemak er van. Inmiddels zijn we allemaal om en zijn ook draadloze oordopjes razend populair. Daar speelt de Lidl slim op in met deze Bluetooth koptelefoon. Veel Bluetooth oordopjes en headphones zijn namelijk duurder dan de variant waar wel een snoer aan zit. Maar niet als het aan de Lidl ligt. Die verkoopt deze week namelijk een Bluetooth koptelefoon voor maar 25 Euro.

- Advertentie -
Bluetooth koptelefoon Lidl
Silvercrest Bluetooth koptelefoon (Bron: Lidl)

Handige headphone met ingebouwde microfoon

De on-ear koptelefoon van de Lidl is gemakkelijk in gebruik. Je verbindt hem via Bluetooth met je smartphone zodat je overal en altijd naar je favoriete muziek of podcasts (precies, onze WantKast) kunt luisteren. Oké, misschien niet altijd. Maar wel lang, want de headphone heeft een ingebouwde Li-Ion batterij waardoor je 10 uur kunt luisteren zonder hem opnieuw te hoeven opladen. Het opladen volledig opladen van de koptelefoon duurt trouwens 3,5 uur.

Bluetooth koptelefoon bluetooth headphone Lidl
Silvercrest Bluetooth koptelefoon (Bron: Lidl)

Een handige feature aan deze koptelefoon is de geïntegreerde microfoon. Zo kun je tijdens het fietsen, treinreizen of je wandeling ook gewoon bellen. De reikwijdte van de Bluetooth is maximaal 10 meter. Dat is een standaard afstand voor dit soort gadgets, en moet voldoende zijn. Je zult je smartphone toch meestal op zak hebben of voor je laptop zitten als je muziek luistert. De Bluetooth headphone van de Lidl is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, grijs, blauw en groen.

Bluetooth headphone Lidl
Bluetooth headphone (Bron: Lidl)

24,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 5 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget Bluetooth koptelefoon

[ad_2]

- Advertentie -