7 toffe gadgets voor in de auto

[ad_1]

1: Mini kunststof prullenbak

De tijd van verloren snoepverpakkingen, chipszakken en zakdoekjes die na een rit overal in de auto worden teruggevonden is voorbij. Deze mini prullenbak bevestig je aan het opbergvak aan het portier en orde is hersteld! Hier te koop.

2: Multifunctionele opbergtas

Deze tas is ideaal wanneer je reist met kinderen. Hij bevat 9 opbergzakken in verschillende maten voor eten, drinken, knuffels en speelgoed… Ook zit er een inklapbare eettafel in waar bijvoorbeeld een iPad op gezet kan worden. Hier te koop.

3: Warmtekussens

Een koude winterdag en geen stoelverwarming? Niet getreurd! Er bestaan warmtekussens die je over je stoel heen kunt leggen, je hoeft ze alleen maar aan te sluiten via de 12-volt aansluiting in de auto. Zo hoef je nooit meer kou te lijden.

4: Uitdeukset

Je wilt het liever niet, maar het kán gebeuren dat je een deukje in je auto rijdt. Dat is niet langer erg wanneer je een uitdeukset in je auto hebt liggen. Ieder deukje is zó gefixt! Onder het motto van: beter mee verlegen dan om verlegen.

5: Drop stop

Wil je net je telefoon aan de AUX-kabel leggen voor muziek, laat je hem vallen.  Je weet wel, precies daar tussen de stoel en het middenconsole in. Deze drop stop blokkeert die opening, zodat je gerust je dierbare spullen mee kan nemen zonder dat ze kwijtraken. Hier te koop.

6: Parfum

Zeker bij lange ritten met een volgepakte auto is het fijn dat het lekker blijft ruiken. Autoparfum zorgt daarvoor.

7: Ontdooier

Last van bevroren ramen, maar geen tijd om het ijs eraf te schrapen? En wachten tot de motor is opgewarmd duurt ook te lang? Zet een ontdooier op je dashboard en door de warme lucht ontdooit je raam binnen no-time. Hier te koop.

 

[ad_2]

- Advertentie -