5 originele gadget-cadeaus voor de feestdagen

[ad_1]

5 originele gadget-cadeaus voor de feestdagen

Heb jij nog geen sinterklaascadeau? En dat terwijl die goedheiligman al in het land is. 5 december wordt natuurlijk – traditiegetrouw – gevierd met cadeautjes, gedichten en surprises. Om jou op weg te helpen, hebben wij een lijst met de handigste, leukste en beste gadgets opgesteld die jij, als hulpsinterklaas, kunt weggeven. Of zelfhouden. Lees je mee?

- Advertentie -

1. Slimme verlichting

In de categorie: leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen: de smart plug van Philips Hue. Hiermee kun je van elke lamp een slimme lamp maken. Dit gadget is compact en onopvallend, maar heeft aan de bovenkant een extra aan- en uitschakelaar. Combineer dit gadget met een Hue brigde en je kunt maar liefst 50 lampen en andere slimme accessoires met elkaar koppelen, voor de beste sfeer. Timers en routines maken het ook nog een veilig, omdat je de lampen op afstand kunt bedienen.

2. Virusscanner

Veilig het nieuwe jaar straks in? Oók op het world wide web? Geef daarom de beste virusscanner cadeau. Een virusscanner zorgt ervoor dat jouw computer niet wordt bevuild met virussen. Een virus kan ervoor zorgen dat jouw computer minder sterk tegenover hackers staat. En hackers, die wil je niet te dichtbij hebben. 

3. Eierkoker

Iedereen wordt blij van een ontbijtje op bed. Maar niemand wil er lang over doen. Laat de techniek het werk doen. Doe maar eens de Eierkoker test, waarbij je dit apparaat jouw eieren laat koken. Je kunt zelf instellen hoe je ze wilt hebben. Zacht, halfzacht of hardgekookt. Laat verder de oven, het koffiezetapparaat en de elektrische pers het werk doen. Wie gun jij om langer in bed te blijven liggen? Geef een eierkoker!  

4. Oplaadbare flessenlamp

Dit is misschien meer een schoencadeau. Maar wie zegt dat een gadgetfreak niet zijn of haar schoen mag zetten? Inderdaad, niemand. Dus: de Bottle Light is het perfecte kleine cadeau voor de feestdagen. Het is een oplaadbare flessenlamp die lijkt op een kurk. Je kunt hem dan ook in elke lege wijnfles doen. Zo maak je thuis, maar bijvoorbeeld ook straks in de zomer op de camping, overal sfeer. 

5. Smartphonehouder voor op de fiets

Vandaag de dag mag je niet meer met de telefoon in de hand op de fiets stappen. En terecht, want het is hartstikke gevaarlijk. Maar ben jij groot fan van het vangen van Pokemons of wil je regelmatig een GPS-route fietsen? Dan is een smartphone-houder een leuk en handig hulpmiddel voor op de fiets. 

6. Afstandsbedieninghouder

Zoek jij een cadeau voor de échte gadget-freak? Dan is dit het beste cadeau dat je je kunt bedenken: een afstandsbedieninghouder. De gemiddelde gadget-gek heeft heel wat afstandbedieningen. Niet alleen voor de televisie, de geluidsinstallatie en de lampen. Maar ook de gordijnen, de auto en de grasmaaier worden op deze manier bestuurd. Door alles op één plek te houden, hoeft de nieuwe eigenaar nooit meer te zoeken! 

Black Friday

Wil jij trouwens niet te veel te betalen voor de cadeaus die jij gaat geven? Houd dan rekening met Black Friday. Op deze dag kun je vaak producten bestellen of in de winkel kopen met heel veel korting![ad_2]

- Advertentie -