5 handige AliExpress gadgets die iedere vlucht comfortabeler maken

[ad_1]

Heb je nog een na-zomers tripje met het vliegtuig gepland staan? Good for you! Korte of lange vlucht, je wilt het natuurlijk het lieft zo comfortabel mogelijk hebben. Daarom hebben we vijf handige gadgets voor je op een rijtje gezet die te handig en/of cool zijn om te weerstaan. Wil je té cool zijn tijdens je trip? Check dan deze budget items van AliExpress.

Draadloze 8000mAh powerbank

Er is voor sommigen onder ons bijna niks beangstiger dan een smartphone met nog maar twintig of tien (arrrghhh) procent batterij. Iedere geoefende reiziger heeft dan ook een powerbank in zijn bagage om in moment van nood zijn smartphone en andere devices te kunnen opladen. Dit mini exemplaar heeft genoeg capaciteit om je smartphone weer op te kunnen laden.

- Advertentie -
vliegtuig
Mini 8000mAh powerbank (Bron: AliExpress)

 

21,40 Euro

Kindertrolley

Het is niet altijd gemakkelijk om jonge kinderen mee te nemen op reis. Maar er zijn wel manieren om het leuker te maken. Tenminste, voor je kind. Zo is deze koffer handig om wat speelgoed in te bewaren en je kind op te vervoeren door de lange gangen van de vliegveld gates.

trolley
Kindertrolley (Bron: AliExpress)

72,33 Euro

Voetenwarmers

Je hebt misschien ooit wel eens de beginnersfout gemaakt om met je korte broek en teenslippers in het vliegtuig te gaan zitten. Echter het moment dat het vliegtuig zijn motoren start vliegt de airconditioning ook aan. En die staat op standje vrieskist. Houd daarom altijd een aantal van deze handige verwarmingsstickers in je tas om je voeten, enkels en bevroren knieën te ontdooien.

vliegtuig
Voetenwarmers (Bron: AliExpress)

0,90 Euro

Vliegtuig nekkussen

Slapen in het vliegtuig is een drama. Altijd. Hoe je je ook draait, en of je nou een plek aan het raam of bij het gangpad hebt, je wordt standaard wakker met crazy nekpijn. Als je überhaupt in slaap bent gevallen natuurlijk. Als je dan toch een nekkussen wilt aanschaffen om het nog eens goed te proberen, dan raden wij deze aan.

nekkussen
Nekkussen (Bron: AliExpress)

26,30 Euro

Vliegtuig voetenhangmat

Deze laatste gadget is de meest belachelijke maar hij kan ook zeker wel handig zijn. En dan met name voor kleine mensen. Met vermoeide voeten, omdat ze zo veel stapjes hebben moeten lopen om naar de gate te komen. Een voetenhangmat. We wisten niet dat het bestond maar het verbaast ons niks dat je het op AliExpress kunt kopen.

hangmat
Voetenhangmat (Bron: AliExpress)

1,84 Euro

Hoe werkt AliExpress? We leggen het je uit

Nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 vreemde en handige AliExpress gadgets die iedere vlucht comfortabeler maken

[ad_2]

- Advertentie -