5 AliExpress gadgets die thuiswerken door coronavirus makkelijk maken

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze week hebben we een aantal gadgets voor je op een rij gezet voor wie vanuit huis werkt. Dus check hier 5 typische Ali-gadgets voor de ultieme thuiswerkplek.

Laptopstandaard

Een laptopstandaard is een van de basics op ieder kantoor. Daarom mag hij ook niet ontbreken in je thuiswerkplek. Dit exemplaar heeft een strak design dat goed past bij je MacBook, mits je die hebt natuurlijk. Al moet je in dit geval wel een toetsenbord en muis hebben (of aanschaffen) anders krijg je alsnog een hernia van dit ding.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Laptopstandaard MacBook AliExpress
Laptopstandaard die matcht met je MacBook (Afbeelding: AliExpress)

16,43 euro

Wereldkaart muismat

Het coronavirus beheerst momenteel het dagelijkse leven van een groot aantal mensen op de wereld. De deur uitgaan kan nog net in Nederland, maar veel landen hebben hun grenzen dichtgegooid. Voor wie alweer aan het dromen was over vakantie en tijdens het ‘thuiswerken’ heel Skyscanner uitspeelt hebben we slecht nieuws: jij gaat helemaal nergens heen. Leg deze muismat onder je muis of toetsenbord voor dat beetje realisatie dat er nog wel degelijk een wereld is daar buiten je voordeur.

wereldkaart gaming muismat
Wereldkaart muismat (Afbeelding: AliExpress)

2,51 euro

Full-body massagekussen voor in je bureaustoel

Er zijn maar weinig dingen beter dan een kleine siësta. Die kun je op kantoor niet doen. Maar nu je huis je kantoor is kan daar verandering in komen. Jij bent de baas. Oké, dat is niet waar, maar maak het jezelf op zijn minst zo gemakkelijk en comfortabel als het maar kan. Met deze mat op je stoel geniet je zelfs al werkend van een stevige been-, bil- en rugmassage.

AliExpress massagekussen stoel
Stoelmassagekussen (Afbeelding: AliExpress)

29,40 Euro

AliExpress topper: Verstelbare laptoptafel voor in bed

In deze gekke dagen kom je er wellicht achter dat je helemaal niet uit bed hoeft te komen om productief te zijn. Zet deze laptoptafel op je bed, start je laptop en stuur al liggend een aantal emails. Niemand hoeft te weten dat jij nog in je berenpyjama ligt.

ALiExpress
Laptopstandaard voor in bed (Afbeelding: AliExpress)

18,60 Euro

AliExpress deal: Bril tegen afleiding

Thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd. Afleiding is namelijk overal. Zelfs de saaiste huistaken zijn plotseling interessant en de minst opvallende items in je huis boeiend genoeg om 10 minuten naar te staren. Wie dit herkent raden we aan deze bril bij Ali te scoren. Hij is eigenlijk bedoeld voor tijdens het lassen (of voor bij je steampunk outfit), maar met deze oogkleppen op blijf jij gegarandeerd gefocust.

lasbril
Bril tegen afleiding (Afbeelding: AliExpress)

3,90

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

Thuiswerken door coronavirus? Deze 5 AliExpress maken het makkelijker

[ad_2]

- Advertentie -