Razer Blade Pro 17-laptop is de volgende in de serie

[ad_1]

Tijdens de IFA begin deze maand werden nieuwe laptops aangekondigd van Razer. Het ging hier om een 13-inch en een 15-inch model. Zojuist heeft de fabrikant bekendgemaakt dat er ook een Razer Blade Pro 17-laptop aan het assortiment wordt toegevoegd.

Het model is gebaseerd op de bestaande Blade Pro 17 en heeft daarbij een upgrade ondergaan. Zo is het nieuwe model onder andere voorzien van een 4K-touchscreen met een verversingssnelheid van 120Hz. Door de bijzonder dunne bezel van maar 6 millimeter zie je vrijwel alleen maar het grote beeldscherm.

- Advertentie -

De Razer Blade Pro 17 heeft onder de motorkap een Intel Core i7-9750H-processor met zes kernen die elk op 2,6GHz draaien. De processor werkt samen met 16GB DDR4-RAM geheugen welke tot wel 64GB uitgebreid kan worden. Voor de opslag is een NVME-SSD aanwezig met 1TB opslagruimte en kan middels het aanwezige M2-SSD-slot uitgebreid worden met een tweede schijf. Voor de grafische aspecten is de laptop voorzien van de Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q. De laptop beschikt over 3 USB 3.2-aansluitingen waarvan één USB-C-aansluiting. Er is ook een Thunderbolt 3-aansluiting aanwezig.

Het oog wil ook wat en daarom heeft Razer, net als bij veel andere producten uit hun assortiment, ook deze laptop voorzien van RGB-verliching. Deze is verwerkt in het toetsenbord en kan in elke denkbare kleur worden aangepast. Het totaalpakket weegt ongeveer 2,7 kilogram wat best schappelijk is voor een 17-inch model.

De Razer Blade Pro 17 gaat voor €3.999,99 over de toonbank. Vooralsnog is het model vanaf het eind van het jaar in Duitsland verkrijgbaar. Wanneer en of het model ook in Nederland verkocht zal worden is helaas niet bekend.

[ad_2]

- Advertentie -