Politie zoekt getuigen diefstal laptop in Ede

[ad_1]

EDE De politie is op zoek naar een man die een laptop heeft gestolen. De verdachte is op camerabeelden vastgelegd en deze deelde de politie in opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland.  

- Advertentie -

Een vrouw liet op vrijdag 3 mei 2019 om 13.15 uur per ongeluk haar tas met daarin haar laptop aan haar fiets hangen toen ze haar fiets voor een winkel aan de Brouwerstraat in Ede stalde. Ze liep de winkel in maar realiseert zich snel dat ze de tas heeft laten hangen. De tas blijkt dan al gestolen te zijn door een man die met een vrouw aan het winkelen is.

BEELDEN Op beelden is deze diefstal te zien: de man blijft eerst buiten de winkel staan terwijl zijn vrouw binnen is en pakt later de tas. Deze tas doet hij bij de kassa in een shopper van de winkel. In het tv-programma zijn de beelden te zien. De politie wil graag weten wie de man herkent.

VERDACHTE De verdachte is een blanke man van 30 tot 40 jaar oud. Hij heeft donkerblond kort haar en een enigszins gezet postuur. Hij droeg die dag een zwart leren jack met een grijs camouflageshirt daaronder. Verder droeg hij een beige broek met half hoge veterschoenen. Hij is in gezelschap van een vrouw.

Op het moment dat de dader de tas met daarin de laptop van het stuur van de fiets van het slachtoffer haalt, zijn er veel mensen in de buurt. De politie hoopt dat zij zich melden met informatie. Al deze tips kunnen naar de politie op 0800-6070. Anoniem bellen kan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Het zaaknummer is: 2019193082. Verder is er een digitaal tipformulier.

[ad_2]

- Advertentie -