Getest: de beste laptops voor op kantoor en school

[ad_1]

In onze Bright Stuff-koopgidsen noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete smartphones, koptelefoons en oordoppen. Die favorieten bundelen we in Bright Stuff, de drie beste keuzes in elke categorie. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

De categorie met de beste laptops hebben we nu opgesplitst. Mensen willen liever advies in verschillende prijsklassen en die groepen zijn grofweg onder te verdelen in: kantoor en school. Schoollaptops moeten doorgaans betaalbaarder zijn (onder de duizend euro) en laptops voor op kantoor of voor de zzp’er mogen wat duurder zijn, dus zitten we daar juist tussen grofweg de 1000 en 2000 euro. Dat heeft de volgende twee lijsten opgeleverd.

- Advertentie -

De beste laptops voor school

» Dell XPS 13: ultiem draagbaar, betrouwbaar, geweldig scherm, veel configuraties van betaalbaar tot met alle toeters en bellen.

» Asus VivoBook S14: de beste instap-ultrabook. Draagbaar, compleet, heerlijk scherm en prettig toetsenbord.

» Asus Chromebook C523: de beste Chromebook voor weinig geld.

De beste laptops voor kantoor

» Apple MacBook Air: de MacBook voor iedereen die geen zware taken hoeft te doen. Draagbaar, nu met heerlijk TrueTone-scherm, geweldig trackpad, prima accuduur.

» Microsoft Surface Laptop 3: misschien wel de mooiste Windows-laptop, stevig, trefzeker toetsenbord, goed trackpad.

» Lenovo ThinkPad X1 Carbon: een elegant, vederlicht werkpaard dat tegen meer dan een stootje kan, met doordachte details, uitstekende schermopties en een van de beste laptoptoetsenborden op de markt.

Meer Bright Stuff-updates

Bright Stuff heeft onlangs ook andere updates gehad. Zo vervingen we in onze lijst Tablets de iPad Mini voor de nieuwste ‘gewone’ iPad: dezelfde scherpe prijs als voorheen, voor de meest complete instap-iPad ooit: ondersteuning voor de Apple Pencil, het Smart Keyboard en iPadOS.

Onlangs voegden we ook de nieuwste Apple Watch en de iPhone 11 toe. 

Meer opsplitsingen zijn onderweg: door het grote succes en de groei van elektrische voertuigen, gaan we naast normale e-bikes ook lijsten maken met de beste speed pedelecs, en de beste elektrische voertuigen voor de ‘last mile’, het stukje van station naar werk.

Blijf Bright Stuff in de gaten houden voor de beste keuzes in elke productcategorie.

[ad_2]

- Advertentie -