Filmpje: Student verstoort college door laptop kapot te slaan

[ad_1]

Een opmerkelijke video van een student is verschenen op de website Dumpert. De jongeman lijkt zijn computer stuk te slaan en neemt vervolgens de benen. Het is maar de vraag of de student wel echt in de collegezaal hoorde of dat er sprake is van een in scene gezette video.

Het Universiteitsblad DUB schrijft op de site over het voorval dat gebeurde tijdens een hoorcollege Wiskunde in de Cosmoszaal in het Koningsbergergebouw.

- Advertentie -

De student staat middenin het hoorcollege op, slaat zijn laptop stuk en roept onder meer: “3000 piek voor deze goedkope meuk, en je doet niet eens de moeite om mij te kunnen verstaan.” Hij vraagt zich vervolgens af wat hij hier doet en vertrekt.

Onder de video zijn reacties te lezen dat het de filmer en gefilmde te doen was om op Dumpert te komen en vooraf bedacht. Het zou kunnen gaan om een challenge van een studentenvereniging.

DUB sprak de docent in de collegezaal en die kon er niet om lachen. Hij zou zich rot zijn geschrokken en zich onveilig hebben gevoeld. Er wordt uitgezocht wie de jongen was en waarom hij dit heeft gedaan. Bekijk de video hier.[ad_2]

- Advertentie -