Apple maakt Magic Keyboard met zwarte toetsen, zonder nummerpad

[ad_1]

Magic Keyboard zonder nummerpad

Apple bracht voor de iMac Pro al een speciale kleuroptie voor accessoires uit. Nu blijkt dat er soortgelijke plannen zijn voor de Mac Pro, die nog dit jaar in de winkel met liggen. Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith vond hiervan een foto en publiceerde het op Twitter. Daaruit blijkt dat Apple van plan is om in totaal drie accessoires voor de Mac Pro op de markt te brengen. Mogelijk zullen ze ook los verkrijgbaar zijn, maar dat is nog niet zeker.

De accessoires hebben een zilverkleurige behuizing, maar met zwarte toetsen. Apple’s normale toetsenborden hebben daarentegen witte toetsen. Troughton-Smith vindt wel vaker interessante dingen in de code van Apple’s software. Het is dan ook best geloofwaardig dat het om de daadwerkelijke accessoires gaat.

Bij de iMac Pro was het zo dat de spacegrijze accessoires aanvankelijk alleen bij aankoop van de Mac werden geleverd. Vier maanden later besloot Apple ze alsnog lost te verkopen. Daardoor kregen ze een exclusief karakter. Omdat Apple de Mac Pro vanaf $5.999 wil gaan verkopen ligt het niet binnen handbereik van iedereen.

- Advertentie -

Apple kan de Mac Pro op elk moment uitbrengen. In juni werd de hardware al getoond tijdens WWDC 2019 en toen was ook een glimp van de accessoires te zien. De professionele Mac moet nog dit jaar verschijnen, zo heeft Apple beloofd.

Op deze persfoto van Apple waren de accessoires al te zien:

Zilver zwarte accessoires voor Mac Pro

Om een indruk te geven van de prijzen, dit kosten de accessoires in spacegrijs:

  • Magic Keyboard met numeriek toetsenblok spacegrijs: €149
  • Magic Mouse 2 spacegrijs: €99
  • Magic Trackpad 2 spacegrijs: €149[ad_2]

- Advertentie -