5 flitsende toetsenborden voor je laptop, tablet en smartphone

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 toetsenborden voor je laptop die thuiswerken wat makkelijker maken.

Apple-stijl toetsenbord voor je iPad en MacBook

Dit toetsenbord komt ons bekend voor. Het is namelijk een kopie van Apples toetsenbord. Alleen dan een stuk goedkoper en hoogstwaarschijnlijk ook een stuk minder goed. Maar wie voor nog geen tien euro een Bluetooth toetsenbord wil dat bij zijn MacBook past kan voor deze gadget gaan. Hij is overigens niet alleen compatibel met iPads, je MacBook, iPhones, maar ook met andere tablets, laptops en smartphones.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
AliExpress apple-stijl toetsenbord
Toetsenbord voor je iPad in Apple-stijl (Afbeelding: AliExpress)

9,59 euro

AliExpress gadget: laser touch-toetsenbord

Dit toetsenbord is dé uitkomst voor wie continue tijdens het werken koekjes en boterhammen eet. Het toetsenbord op je laptop is vast verzadigd met kruimels. Dat overkomt je niet met dit laser touch exemplaar. Verbind het slimme via Bluetooth met je smartphone, tablet of laptop en typ met je vingers op tafel. Hij werkt met iOS 4.0 en hoger, Android 4.0 en hoger, Windows XP en Blackberry 10 (al hebben de meeste Blackberrys toch gewoon een volledig toetsenbord?).

AliExpress laser touch toetsenbord
Laser touch-toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

31,91 euro

AliExpress deal: Draadloos universeel toetsenbord voor je tablet

Een krachtige tablet kun je in sommige situaties goed als tablet gebruiken. Het enige dat mist is een fatsoenlijk toetsenbord. Het toetsenbord van je iPad is misschien prima voor een korte zoekopdracht op Google, maar niet voor het schrijven van lange mails en documenten. Koppel daarom een toetsenbord als deze aan je tablet. Dit keyboard werkt via Bluetooth en heeft een 200MA lithium-ion accu. Daardoor gaat hij zo’n 70 uur mee. Een extra handige feature is dat je hem compact opvouwt en mee kunt nemen.

draadloos tablet toetsenbord
Draadloos tablet toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

23,26 euro

AliExpress Avatto opvouwbaar toetsenbord

Yes, dit is een hele handige gadget. Een opvouwbaar toetsenbord. Deze is vooral ideaal voor wie veel op een tablet of smartphone typt. Dit toetsenbord laat zich superklein opvouwen en opbergen. Let wel op dat je niet per ongeluk de Russische variant bestelt. Dat zou een onhandig foutje zijn.

Opvouwbaar toetsenbord AliExpress
Opvouwbaar toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

11,66 euro

Bluetooth (Gaming) toetsenbord met knipoog naar typemachine

Zijn de bovenstaande toetsenborden niet kleurrijk genoeg voor je? Dan is dit het alternatief: een (gaming) toetsenbord in een soort typemachine-stijl. Je kunt de kleuren van de toetsen zelf samenstellen en het dus zo bont maken als je zelf wilt. Dit kleurrijke Bluetooth toetsenbord heeft zowel ondersteuning voor Windows, Android en iOS/Mac OS.

gaming toetsenbord typemachine
(Gaming) toetsenbord in typemachine-stijl (Afbeelding: AliExpress)

23,87 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 flitsende toetsenborden voor je laptop, tablet en smartphone

[ad_2]

- Advertentie -