Start Flirty Dancing, terugkeer Miljoenenjacht, Onze Boerderij en meer

[ad_1]

Het nieuwe programma Flirty Dancing is vanavond voor het eerst te zien bij SBS. En de zender heeft nog meer in petto, want Postcodeloterij Miljoenenjacht keer terug op tv en is verhuisd van RTL naar SBS. Ook Onze Boerderij met Yvon Jaspers is weer te zien op NPO 1 en op NPO 2 kun je voor het eerst kijken naar Brieven aan Andalusië. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6

SBS 6

- Advertentie -

19:55 uur

Postcode Loterij Miljoenenjacht keert terug op tv en wordt vanavond voor het eerst uitgezonden bij SBS6. Linda de Mol stapte met haar programma over van RTL en deelt de komende vijf zondagen weer grote geldprijzen uit. 500 kandidaten in de studio strijden om in de finale mee te kunnen doen met het bekende kofferspel. Met dit kansspel kunnen ze prijzen tot vijf miljoen euro winnen door koffers te openen. Met de verhuizing naar SBS is weinig veranderd aan Miljoenenjacht, alleen een paar spelonderdelen zijn gewijzigd.


Nieuw: Brieven aan Andalusië

NPO 2

NPO 2

20:15 uur

In de serie Brieven Aan Andalusië leert Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land beter kennen. Hij is hierheen gevlucht voor de veiligheid van zijn Nicaraguaanse gezin. Ruim een jaar geleden woonde Stef met zijn familie in Nicaragua, maar zijn woongebied veranderde in een oorlogsgebied, toen door de crisis president Daniel Ortega bij protesten keihard ingreep. Door de brieven ontdekt hij meer over Andalusië, maar leert de kijker ook meer over zijn persoonlijke situatie.


Terug: Onze boerderij

NPO 1

NPO 1

20:25 uur

Het tweede seizoen van het programma Onze Boerderij gaat van start. Hierin duikt Yvon Jaspers het boerenleven in en gaat ze langs bij boeren door het hele land. Ze gaat uiteraard op bezoek bij oud Boer Zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren. Zo ontdekt ze hoe het tegenwoordig is om een boerenbedrijf te runnen.


Terug: Tegenlicht

NPO 2

NPO 2

21:05 uur

Tegenlicht is vanaf vanavond weer elke zondag te zien bij NPO 2. In dit reportageprogramma gaan ze op onderzoek uit om ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap te ontdekken. In de eerste aflevering staan bossen centraal. Deze zijn van grote invloed op de aarde en het klimaat, maar er wordt zo veel gekapt dat er een immense ecologische crisis wordt veroorzaakt.


Nieuw: Flirty Dancing

SBS 6

SBS 6

21:35 uur

Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp gaan aan de slag als matchmakers in het nieuwe programma Flirty Dancing. Twee vrijgezellen leren los van elkaar een intieme choreografie en ontmoeten elkaar pas voor het eerst op de dansvloer. In de eerste aflevering dansen Shamilah en Rolf met elkaar in een leegstaande kerk in Friesland. Ook Giovanni en Tom leren elkaar kennen op de dansvloer. De grote vraag is of de dans ook daadwerkelijk leidt tot een liefdevolle relatie.


Commentaar

Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Flirty Dancing, terugkeer Miljoenenjacht, Onze Boerderij en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:[ad_2]

- Advertentie -