Sound United zal Onkyo Corporations Home Audio Divisie niet overnemen

[ad_1]

Sound United, het moederbedrijf van Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, HEOS, Classé en Boston Acoustics, heeft eerder laten weten dat er een intentieverklaring is getekend voor de overname van de consumer audio-divisie van Onkyo Corporation, inclusief de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra. Vandaag is bekend geworden dat de gesprekken zijn gestaakt. De overname zal niet plaatsvinden.

Beëindiging intentieovereenkomst

- Advertentie -

Medio mei kondigde Sound United LLC de ondertekening aan van een intentieovereenkomst voor de overname van de consumentenaudiodivisie van Onkyo Corporation, waaronder de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra. Zoals destijds werd medegedeeld, was de voltooiing van de overname onderworpen aan verschillende voorwaarden, waaronder de afronding van alle definitieve overeenkomsten, de voltooiing van een bevredigende due diligence, het verkrijgen van toegezegde financiering en diverse andere vereiste goedkeuringen.

Na overleg zijn beide partijen het erover eens dat het in het belang van beide organisaties is om het traject naar de voorgenomen overname te beëindigen. Na maanden van rigoureus werk en onderhandelingen is het duidelijk geworden dat niet alle noodzakelijke sluitingsvoorwaarden op bevredigende wijze konden worden bereikt.

Sound United blijft naar eigen zeggen toegewijd aan haar missie: “bring joy to the world through sound. We zullen deze missie voortzetten door autonome groei met onze bestaande merken en door opportunistische acquisities die ons in staat stellen de consument beter van dienst te zijn.”

[ad_2]

- Advertentie -