Slimme speaker Samsung Galaxy Home is nog steeds niet uitgebracht

[ad_1]

De Samsung Galaxy Home zou eigenlijk in het derde kwartaal uitgebracht moeten zijn, maar tot op heden is de slimme speaker niet te koop. De slimme Bixby-speaker is nu meer dan een jaar geleden aangekondigd en laat dus nog steeds op zich wachten.

Nog steeds geen Samsung Galaxy Home

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy Home samen met de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd werd, meer dan een jaar geleden, is het de Zuid-Koreaanse fabrikant nog steeds niet gelukt de slimme speaker met Bixby aan boord te lanceren. Nu lijkt het bedrijf wederom een zelfopgelegde deadline te hebben gemist. Het apparaat moest “mid-second half of the year” uitkomen, wat geïnterpreteerd kan worden als het derde kwartaal van een jaar. Dat derde kwartaal is officieel sinds 30 september jongstleden afgelopen.

- Advertentie -

De Samsung Galaxy Home heeft inmiddels meerdere releasedata gekregen. Eerst februari 2019, toen april 2019 en daarna werd geclaimd dat de release in de eerste helft van 2019 zou plaatsvinden. De situatie werd er niet minder onduidelijk op toen het bedrijf ineens met de Galaxy Home Mini op de proppen kwam: deze slimme speaker wordt nu getest in Zuid-Korea. De laatste keer dat Samsung reageerde op het bestaan van de Galaxy Home was in augustus, tijdens de release van de Samsung Galaxy Note 10-smartphones.

[ad_2]

- Advertentie -