Sennheiser brengt HD 25 Limited Edition hoofdtelefoon uit

[ad_1]

De Duitse microfoon- en hoofdtelefoonbouwer Sennheiser viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum en het lijkt erop dat de taart zwart-geel zal worden. We hebben het over het uitbrengen van de HD 25 Limited Edition. De gewone HD 25 is  een iconisch meesterwerk voor de professionele markt. De Limited Edition wordt willekeurig naar kopers van de HD 25 verzonden. De gelukkige ontvanger krijgt o.a. de beschikking over gele en zwarte oorkussens.

Sennheiser HD 25 Limited Edition

- Advertentie -

De HD 25 van het Duitse Sennheiser is een bekende hoofdtelefoon in de wereld van DJ’s en opnamestudio’s. Het is een robuuste hoofdtelefoon die volgens de makers een betrouwbare, sterke midbass-respons, nauwkeurige beeldvorming, een breed geluidsbeeld en uitstekende isolatie biedt. Kopers krijgen in de huidige maand juni een stevige korting op aanschaf van de HD 25. De adviesprijs is tijdelijk gezakt van 149 euro naar 99 euro.

Sennheiser heeft ook een Limited Edition van de HD 25 gemaakt. Nou ja, zo “limited” is het nou ook weer niet met 25.000 exemplaren wereldwijd. Kopers van de HD 25 hebben de kans om een Limited Edition te ontvangen. De Limited Edition wordt willekeurig door Sennheiser naar kopers van de HD 25 gezonden, zolang de voorraad strekt. Het verschil met de gewone versie? De Limited Edition heeft gele oorkussens, net zoals bij ’s-werelds eerste open hoofdtelefoon, de oorspronkelijke HD 414 die in 1968  op de markt werd gezet. Voor wie dat niet mooi vindt, zitten er ook zwarte oorkussens in de verpakking. Verder heeft het logo op de zijkant van de oorschelp een retro-behandeling gekregen, evenals de verpakking die doet denken aan de winkelverpakking uit de jaren veertig van de vorige eeuw.

Meer weten? Kijk dan op de website van Sennheiser.

[ad_2]

- Advertentie -