Mediabox Next beschikbaar voor nieuwe Ziggo Complete- en Max-klanten

[ad_1]

Het heeft even geduurd, maar Ziggo is begonnen met de levering van de nieuwe Mediabox Next, de mediabox met 4K-ondersteuning. De afgelopen maanden werd de mediabox op beperkte schaal uitgerold maar nu kunnen alle nieuwe klanten met een Complete- of Max-abonnement met het apparaat aan de slag.

Waar bestaande klanten zich nog altijd moeten aanmelden om de Mediabox Next te mogen ontvangen krijgen nieuwe klanten van Ziggo het apparaat vanaf nu standaard bij een Complete- of Max-pakket geleverd. Daarnaast wordt de mediabox standaard geleverd bij een Ziggo zakelijk Internet Pro-pakket. Ziggo geeft wel aan dat de voorraad beperkt kan zijn en dus de wachttijd kan oplopen.

- Advertentie -

Dit betekent het einde van de Mediabox XL, de alom bekende en ook vaak en zwaar bekritiseerde mediabox van de provider. Dit apparaat blijft voorlopig wel ondersteund worden. De Mediabox XL kan door bestaande klanten inmiddels omgeruild worden voor een Mediabox Next, al moet je jezelf hier wel voor aanmelden.

De belangrijkste vernieuwingen van de Mediabox Next zijn de ondersteuning voor de 4K-resolutie, een compacter design, een stillere en energiezuinigere werking en ondersteuning voor spraakbesturing. Daar tegenover staat wel dat je minder aansluitingen tot je beschikking hebt.  Zo is er maar één ethernetpoort aanwezig. Daarnaast introduceert Ziggo samen met de Mediabox Next ook een nieuwe streaming-applicatie.

[ad_2]

- Advertentie -