Head fi Show Beter Beeld Geluid

[ad_1]

Beter Beeld & Geluid viert de (na)zomer met de jaarlijkse Indian Summer Shows. De speciale tweedaagse editie van vrijdag 20 en zaterdag 21 september zal zich richten op head-fi. 

- Advertentie -

“Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september van 11:00 – 17:00 is het feest voor de echte hoofdtelefoon-liefhebber! Dan organiseren wij namelijk in onze Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum weer een grote Head-fi Show met de crème de la crème op hoofdtelefoongebied. Ook hen die juist niet zo bekend zijn met head-fi op een hoog niveau zijn van harte welkom om te ontdekken wat een ongekende weergave tegenwoordig mogelijk is.”

De wereldtop in één show

Bij iedere show probeert het team van Beter Beeld & Geluid bijzondere ‘flag ship’ producten te demonstreren. Deze keer hebben zij onder andere het Hifiman Shangri-La systeem in huis, het elektrostatische topmodel van dit merk. Eerder al presenteerden ze de Shangri-La Jr en Jade II elektrostatische modellen van het merk.

Naast de Shangri-La zal ook de Warwick Acoustics Aperio gedemonstreerd worden, “ook een ‘non plus ultra’ systeem met een balans, detaillering en transparantie die je zal verbijsteren.”

Lees ook onze recente Hi-Visit over head-fi bij Beter Beeld & Geluid

En verder? Wat te denken van de innovatieve Meze Empyrean, de Hifiman HE1000SE / Arya / Ananda, vrijwel alle Audeze modellen en de Final D8000? Deze aangestuurd door illustere hoofdtelefoonversterkers zoals de 4-delige Questyle ‘Gold stack’, Luxman P-750u, Viva Egoista, Burson Playmate, Violectric HPA281 en vele andere!

Wat betreft elektrostatische modellen zal naast de eerder genoemde Shangri-La en Aperio ook de onvolprezen Warwick Acoustics Sonoma M1 demonstratieklaar staan. Daarnaast is er een uitgebreid in-ear assortiment met onder andere 64 Audio, Dita, Final Audio en Campfire Audio. En ook wat betreft draagbare spelers zijn er mooie modellen om te laten zien en horen, zoals Astell&Kern, Shanling en Questyle. “De Shanling M0 DAP moet je gehoord hebben met een mooie in-ear om te weten hoe goed en betaalbaar portable audio is geworden!”

Head-fi Show

Op 20 & 21 september ben je van harte welkom om langs te komen tussen 11.00 en 17.00 om te komen luisteren. Breng gerust je eigen hoofdtelefoon/DAP/versterker mee als je e.e.a. wil vergelijken.

[ad_2]

- Advertentie -