Gooi je oude Sonos-speaker niet weg, hij is geld waard

[ad_1]

Lijkt die nieuwe Sonos Move bluetooth-speaker je wel wat maar heb je geen 399 euro op de plank liggen? Dan kun je met je oude Sonos-speaker wel eens een leuke deal sluiten.

- Advertentie -

Sonos Trade Up programma

Met het nieuwe Trade Up-programma stelt Sonos je in de gelegenheid om met korting nieuwe Sonos-apparatuur aan te schaffen als je een oud Sonos-apparaat inruilt.

Sonos introduceert hiervoor het Trade Up-programma waarmee je oudere producten kunt upgraden. Bij de lancering komen de eigenaars van de Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 in aanmerking voor 30 procent korting op elk nieuw Sonos-product dat een eerder oud product vervangt.

Sonos Play:5  eerste generatie

Sonos Play:5  eerste generatie

Upgraden en recyclen

Je kan je hier aanmelden om te kijken of jouw Sonos-producten in aanmerking komen voor de inruilactie. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Trade Up’ en selecteer in aanmerking komende apparaten om in de Recycle-stand te zetten in ruil voor een tegoed. Daarna bevestig je het product en ontvang je direct 30% korting op een nieuw Sonos-product voor elk apparaat dat je besluit te upgraden.

Je apparaat gaat na 21 dagen in de Recycle-stand. Alle gegevens worden gewist en het apparaat wordt permanent gedeactiveerd zodat je hem veilig kunt recyclen. Vervolgens breng je zelf het gedeactiveerde apparaat naar een lokale gecertificeerde verwerker van elektronisch afval. Dat is namelijk milieuvriendelijker dan het opsturen naar Sonos.

Kortingstegoed

Het kortingstegoed vind je terug in de sectie ‘Mijn account’ op de Sonos-website. Het kortingstegoed is alleen geldig op de Sonos-website en verloopt niet. Je hoeft dus niet meteen te beslissen of je de Move gaat halen of toch iets anders. Het tegoed is overigens eenmalig en kan worden gebruikt voor één willekeurig product op de Sonos-website. Het kortingstegoed kan niet worden gecombineerd met een andere actie, korting of speciale aanbieding, en kan niet worden gebruikt voor cadeaukaarten, refurbished producten of producten van derden.

Productafbeeldingen

Sonos Move

Op deze manier kunnen oude Sonos-apparaten op een milieuvriendelijke manier gerecycled worden en kun je toch die Move aanschaffen met 30% korting. Of iets anders natuurlijk. Wat vind jij van dit soort inruilprogramma’s? Laat het ons weten in de reacties.


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een

mailtje

naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]

- Advertentie -