Gamestreamingdienst Nvidia GeForce Now beschikbaar voor Android

[ad_1]

Nvidia heeft de gamestreamingdienst Nvidia Geforce Now gelanceerd voor Android. Officieel is de dienst nu nog niet in Nederland beschikbaar, maar je kunt Geforce Now wel uitproberen door het apk-bestand (installatiebestand) te downloaden en installeren.

Download Nvidia Geforce Now

De gamestreamingdienst Nvidia Geforce Now is vanaf nu beschikbaar voor Android-smartphones. Geforce Now is één van de eerste, succesvolle gamestreamingdiensten waarmee je games uit de cloud kunt streamen (bijvoorbeeld naar de Nvidia Shield-mediaspeler of een pc). Ook kun je je games spelen die op een pc of laptop geïnstalleerd staan, door ze over je wifinetwerk naar je smartphone te streamen. Bovendien kun je kiezen je Epic Games- en Steam-accounts te koppelen, zodat je nog meer spellen kunt spelen.

- Advertentie -

Om Nvidia Geforce Now te kunnen gebruiken op je Android, dien je tenminste Android 5 te hebben. Je vindt de app nu in Google Play, maar op moment van schrijven is de app officieel nog niet in Nederland uit. Wel kun je het apk-bestand (het installatiebestand) downloaden en installeren. Het kan zijn dat het inloggen momenteel nog wat problemen geeft, maar mogelijk heeft dat te maken met de drukte. Geef het wat tijd en zoek ondertussen een goede bluetoothcontroller uit, want gamen op je touchscreen is helaas niet jé van hét.

[ad_2]

- Advertentie -