FWD Weekly update: Philips Hue Play HDMI Sync Box en de OnePlus 7T Pro

[ad_1]

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over de Philips Hue Play HDMI Sync Box en de OnePlus 7T Pro.

Review: Philips Hue Play HDMI Sync Box – Ambilight 2.0?

Als je de tv-ervaring wilt uitbreiden met verlichting die gesynchroniseerd wordt met het beeld dan was je tot nu toe aangewezen op Ambilight van Philips TV. Daar komt nu verandering in, met de Philips Hue Play HDMI Sync Box van Signify. Met dit kleine apparaatje kun je alles dat op tv verschijnt laten synchroniseren met de Hue-verlichting in je woonkamer of thuisbioscoop. Martijn nam de proef op de som en voorzag zijn met Hue uitgeruste thuisbioscoop van deze box. Lees het in de review van de Philips Hue Play HDMI Sync Box.

- Advertentie -

Review: OnePlus 7T Pro

Naast het reguliere model in de vorm van de OnePlus 7T brengt OnePlus wederom een Pro-variant uit, genaamd de OnePlus 7T Pro. Het toestel is weliswaar minder interessant voor de mensen met een OnePlus 7 Pro, maar des te interessanter voor iedereen die hem begin 2019 overgeslagen heeft. Wesley vertelt je er alles over in de review van de OnePlus 7 Pro.

Een smarthome met Z-Wave: alles wat je moet weten

Als je begint aan een smarthome dan denk je waarschijnlijk vooral aan slimme producten als deurbellen, lampen, deursloten en thermostaten die je als basis neemt. Maar, je kunt je smarthome ook inrichten op basis van een protocol waardoor je meer mogelijkheden krijgt om je slimme huis uit te breiden en ook flexibeler bent in de toepassingen. In dit artikel kijken we naar het Z-Wave protocol, een standaard waarmee producten in huis met elkaar kunnen communiceren.

Review: Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-rayspeler

De Sony UBP-X800M2 is een licht verbeterde versie van de UBP-X800 (2017) en brengt op de eerste plaats ondersteuning voor Dolby Vision, en een verbeterde mediaspeler. Met de allures van een echte allesspeler lijkt deze Sony een uitstekende keuze, maar is dat ook zo? Lees het in de review van de Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-rayspeler.

Google Nest Mini vs. Google Home Mini: wat zijn de verschillen?

Google heeft gisteren de opvolger van de Google Home Mini gepresenteerd. De nieuwe Google Nest Mini lijkt op het eerste gezicht identiek aan de voorganger, maar toch zit er behoorlijk wat verschil tussen de twee kleine speakers. In dit artikel vertellen we je over de verschillen tussen de Google Home Mini en de Google Nest Mini.

Hands-on met Oppo Reno 2: onze eerste indrukken van de camera

Wesley was aanwezig bij de officiële onthulling van de Oppo Reno 2 in Londen en heeft de cameratelefoon inmiddels al even kunnen testen. In dit artikel lees je alvast de eerste indrukken over de camera op deze telefoon. En die eerste indrukken, die zijn prima.

[ad_2]

- Advertentie -