Top 10 Highlights van de Horecava

[ad_1]

1: InnovationLAB
Het InnovationLAB is de paraplu van diverse innovatieve onderdelen; Het Mediacafé, Food Culture, Het adviesLAB, Het Start-up LAB én de Horecava Innovation Award. Deze editie staat het InnovationLAB volledig in het teken van Food Culture: de manier waarop mensen omgaan met eten in relatie tot hun leefstijl. Professionals uit de foodservice branche zijn uitgenodigd om bij dit onderdeel van de beurs trends en innovaties optimaal te beleven. Experts in het AdviesLAB bieden advies op maat.

2. Start-up LAB & Het Theater
Nieuw: Horecava presenteert maar liefst 42 startups in de categorieën food, tech en non-food. Ontmoet startups en luister naar de nieuwe oplossingen voor de Foodservice industrie. Er is van alles te zien en te proeven, alle zintuigen worden geprikkeld! In het theater van het InnovationLAB staat iedere dag een ander thema centraal. Onder leiding van moderator Frederique de Jong haak je dagelijks aan bij diverse interessante keynotes, pitches, presentaties vanuit de new generation en ronde tafelsessies

- Advertentie -

3. Food Mobility & Delivery
Alle schakels binnen de foodservice keten krijgen met uiteenlopende logistieke uitdagingen te maken. Bij Food Mobility & Delivery maakt de bezoeker kennis met ‘klassieke’- en ‘nieuwe’ vervoersmiddelen, partners in maaltijdbezorging en alle aspecten voor het inrichten van een (maaltijd)bezorgingstraject.

4. Fast Casual On the Move & De Lekkerste Wedstrijden
Nieuw: een hal waar traditionele fastservice en fast casual samenkomen. Een hal met volledig aanbod, aanwezige marktleiders, demo’s, workshops én wedstrijden door bedrijven die inspelen op de nieuwste trend naar snel, lekker, gezond én duurzaam eten en drinken op hightraffic-locaties.

5. Hotel World
Op één plek komen diverse hoteltrends samen: van meubilair, servies, slaapkamers en het buitenterras. Veel aandacht voor verduurzaming en beleving. Tevens krijgen de bezoekers van Horecava de unieke kans om een tour te doen naar de mock-up room van nhow Amsterdam RAI.

6. Pop-up Bar Experience
Pop-up bars, workshops, demonstraties en de aanwezigheid van ISAAC Company, in de gezellige sfeer. Hier zijn veel vernieuwingen rondom ambachtelijke merken en alcoholvrije varianten te vinden.

7. Eten & drinken in de pop-up restaurants, ook ’s avonds
* Dutch Cuisine: verrassende combinaties met meer groenten op het bord en exclusieve chefs
* The Traveller: Het nieuwe concept van Michiel Deenik (Vis aan de Schelde/ Roast), Neal en Joost. Een concept waar wereldse smaken terugkomen en je mee op reis genomen wordt.

8. Foodhal
Het NK voor Koks, het Aziatisch paviljoen, Van Bron tot Bord in Nederland en een Foodmarket met een eigen groente- en fruithoek, met vers en ambachtelijk aanbod van kleine producenten. Een spraakmakend Veggie & Fruit paviljoen waar de bezoeker wordt meegenomen in de variaties van groenten en de vegan trend.

9. Bellavita Expo – Italiaans genieten
Presentatie van Italiaanse kwalitatieve foodproducten en wijnen, met de nadruk op organische en biodynamische producten. Van maandag 8 t/m woensdag 10 januari.

10. Bierwereld
Binnen de Bierwereld beleeft de bezoeker de veranderende en innovatieve wereld van bier, Craft en alcoholvrije en – arme bieren. De bezoeker krijgt een divers aanbod te zien van craftbeer, kan zijn kennis vergroten middels workshops, demo’s en tastings én leert hoe je om moet gaan met tap- koeltechniek. Daarnaast komt de bezoeker in contact met twee vernieuwende bierconcepten; Löwlander Botanical Brewkitchen en BrewDog bar experience.

[ad_2]

- Advertentie -