sponsored: ROHDE & GRAHL Werkplekken

[ad_1]

Dagelijks zitten we zo’n 7 a 8 uur op kantoor. Onze lichamen zijn echter gemaakt om constant in beweging te zijn. Geen wonder dat veel werknemers fysieke klachten krijgen. De oplossing is even simpel als doeltreffend: blijf gedurende de dag in beweging. Rohde & Grahl biedt een uitgebreid assortiment aan zit/sta meubelen, die dit gemakkelijker maken.

We adviseren de volgende routine voor ieder uur dat je aan het werk bent:
30 minuten zitten, 15 minuten staan en 15 minuten bewegen.

Met ons aanbod aan in hoogte verstelbare bureaus (EHAT: Electric Height Adjustable Tables) biedt Rohde & Grahl pasklare oplossingen die jou helpen om in beweging te blijven en voor jouw welzijn te zorgen tijdens werkuren. De functionele, makkelijk bedienbare bureaus helpen om afwisselend in een zittende en staande positie te werken, waardoor je de druk van het ruggenwervel en de nekspieren wordt weggehaald.
Makkelijk een staande of half-staande houding aannemen is goed voor de gezondheid en zal daarom de effectiviteit en comfort tijdens werktijd vergroten.

- Advertentie -

XIO 2.0 ZIT-STA WERKPLEK
Met de flexibele XIO 2.0-lijn heb je de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar zit/sta werkplekken voor uiteenlopende eisen.
XIO 2.0 in hoogte verstelbare bureaus zijn de perfecte oplossing wanneer je een groot aantal werkplekken wil creëren, maar te maken hebt met verschillende eisen. Ze maken het mogelijk om snel en gemakkelijk te wisselen tussen zittend en staand werk. Lichaam en geest zijn een. Wanneer je ontspant, en je hoofd tot rust komt, borrelen nieuwe en creatieve ideeën vaak vanzelf op. Dit is eigenlijk wat de XIO 2.0 ook doet: het zorgt dat jij zorgeloos en ontspannen kunt werken, waardoor je als vanzelf optimaal kunt presteren.

E-MODEL 2.0 ZIT-STA WERKPLEK
De eModel 2.0 zit/sta werkplek biedt een keuze uit verschillende tafelbladen in verschillende vormen en een breed scala aan afmetingen.
De nieuwe generatie eModel 2.0 bureaus helpen je om afwisselend in een zittende en staande positie te werken, waardoor je de druk van je ruggenwervel en nekspieren weghaalt. Makkelijk een staande of half-staande houding aannemen is goed voor je gezondheid en zal daarom je effectiviteit en comfort tijdens werktijd vergroten. Of je nu op kantoor werkt of een thuiswerkplek hebt.

ERANGE ZIT/STA WERKPLEK
De eRange zit/sta werkplek is puur van vorm en bijzonder elegant en is daarmee zeer representatief.
De ontwerpers omschrijven het als volgt: eRange is een modern en toch tijdloos systeem.
De ‘e ‘ verwijst naar de Elektronica, maar het staat ook voor Essentieel.  De eRange is een verfijnd,  modern en discreet systeem. Het is puur van vorm en bijzonder elegant. Uitzonderlijk ontwerp, aandacht voor detail en materialen van de beste kwaliteit maken eRange uniek.

EUP ZIT/STA WERKPLEK
Het elektrisch in hoogte verstelbare eUP bureau is het eenvoudige antwoord voor wie op zoek is naar producten met basisopties én functionaliteiten.
Onze EHAT lijn met elektrische hoogteverstelling is uitgebreid met een nieuw model: eUP.
De eUp serie is er voor iedereen. Het simpele design past in ieder interieur, zowel op kantoor als op je thuiswerkplek, en door zijn functionaliteit zal dit bureau zeker aan al je verwachtingen tegemoet komen. Heb je een simpele oplossing nodig? Bij deze!

PLAY & WORK ZIT/STA WERKPLEK
Als je van design houdt, dan zal de Play & Work zit/sta werkplek zeker bij je in de smaak vallen. Dit is geen gewoon meubilair: deze bureaus prikkelen je creativiteit!
Onze Play & Work zit/sta werkplek biedt met het elektrisch in hoogte verstelbare bureau een pasklare oplossing die jou helpt om voor jouw welzijn te zorgen tijdens werkuren. Of je nu op kantoor werkt of een thuiswerkplek hebt. De meubellijn is ontworpen met de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR 1813) als basis en omvat alle verstelmogelijkheden. Een juist ingerichte werkplek kan de efficiëntie met maar liefst 60% verhogen! Ontwerp een werkplek op basis van de nieuwste trends waarbij kleur, materiaal, gladde vormen en unieke, modernistische vormgeving tot een inspirerend eindresultaat zullen leiden.

Wil jij deze artikelen inzetten in jouw ontwerp? Klik dan hier voor  het openen van de PCon bibliotheek van de Nowy Styl Group voor de 3D -files.

- Advertentie -