Open dagen Satelliet Meubelen

[ad_1]

Laat je inspireren tijdens de open dagen van Satelliet Meubelen op 2 en 3 oktober! 

Trends zijn belangrijk om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn. Om inspiratie op te doen bezocht het collectieteam van Satelliet Meubelen, de interieur- en exterieurspecialist voor de hospitalitybranch, daarom dit jaar de interieurbeurzen in Keulen, Frankfurt, Stockholm, Parijs en Milaan. Vanuit deze beursbezoeken bepaalt Satelliet de aandachtsgebieden voor hun 2020 collectie. Daarbij wordt uiteraard veel aandacht besteed aan het feit dat de collectie hospitality proof moet zijn.

- Advertentie -

Benieuwd naar het resultaat?
De nieuwe collectie staat op woensdag 2 en donderdag 3 oktober in de spotlights in de showroom in Breda, die deze dagen weer in het teken staat van de jaarlijkse Open Dagen. Naast de nieuwe collectie bewonderen en inspiratie opdoen, kun je ook deelnemen aan een workshop of lezing. Verder opent Satelliet deze dagen het nieuwe restaurant. Natuurlijk helemaal in de stijl van nu. Kom kennismaken en laat je culinair verrassen.

Welke trends kun je verwachten?
Tijdens de Open Dagen kun je nieuwe ruimtes en sferen ontdekken. Voor The Collection 2020 liet Satelliet zich onder andere inspireren door de volgende 5 trends: 
1. Round and round
Denk hierbij aan ronde en organisch gevormde stofferingen op stoelen en banken, maar ook aan speelse asymmetrische, afgeronde en ovale vormen voor tafels en krukken.
2. Flora & fauna
Natuurlijke elementen lijken een steeds prominentere rol te krijgen in het interieur en dat zien we terug in materialen, vormen en patronen geïnspireerd op flora en fauna.
3. Fabric fantastic
Stoffen met een hoog aaibaarheidsgehalte, maar ook stof-leer combinaties zijn in trek. De manier van stofferen kan een meubel een totaal nieuw uiterlijk geven. Het gebruik van stiknaden valt dit seizoen bijvoorbeeld extra op en geeft een luxueuze en speelse afwerking aan het meubilair.
4. Simplicity
Minimalistische vormgeving is veel gezien, soms tegen het randje van het toelaatbare. Zeker als het gaat om zitcomfort! Binnen deze trend zie je dan ook een aantal modellen die bijna transparant te noemen zijn.
5. Royaal en theatraal
Haaks tegenover minimalistisch staat royaal en theatraal. Het mag allemaal weer wat luxer en rijker. Uitbundige ontwerpen nodigen uit voor een informele zit, vaak bijgestaan door poefen en bijzettafeltjes met een ludieke afwerking.

Open Dagen
Is je nieuwsgierigheid naar de 2020 collectie aangewakkerd? Mooi! De Open Dagen bij Satelliet Meubelen staan voor de deur. Bovengenoemde trends en ontwikkelingen ga je zeker herkennen. Daarnaast zal je ook verrast worden door de manier waarop deze trends zijn toegepast in de collectie. Bij deze ben je dus van harte uitgenodigd om op woensdag 2 en donderdag 3 oktober langs te komen bij Satelliet Meubelen in Breda. Kijk hier voor meer informatie.

[ad_2]

- Advertentie -