Nieuwe zitmeubels en tafels van Eyye

[ad_1]

Eyye leverde al banken, fauteuils, stoelen en accessoires, van designers als Marike Andeweg, Studio Tom Dissel, Studio Foorumi en Margriet Foolen. Hier komen nu ook vier verschillende tafels bij. Alle tafels in de collectie zijn gemaakt van massief Europees eikenhout, in vier verschillende kleuren. Er is ook keuze uit drie kleuren metaal.

 

- Advertentie -

Alle tafels zijn ontworpen door Studio Foorumi en onderscheiden zich van elkaar door hun onderstel. Sving (foto 1) heeft ronde poten en een afgerond tafelblad, Pontt (foto 3) heeft een rond en rank frame. Elk model is beschikbaar met rechthoekig of ovaal gevormd blad, met verschillende randafwerkingen en afmetingen. Ook de positie van de poten kan de klant zelf bepalen.

 

Naast deze tafelcollectie introduceert Eyye de nieuwe fauteuil en poef Puuro (foto 3), ook van Studio Foorumi. Dit is een draaifauteuil met een organisch gevormde zitschaal en een bijpassende poef. De Dura bank (Catalaans voor stoer) van Studio Tom Dissel is ook nieuw. Dura (foto 2) is verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en heeft een strakke lijnvoering. Dit is doorgevoerd tot de inkeping in de poten, die iets naar binnen staan, waardoor de bank lijkt te zweven. Dura bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.

Links

www.eyye.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, chaise longue, design, ontwerp, talent, dutch design, #studiofoorumi, #studiotomdissel[ad_2]

- Advertentie -