Nieuwe catalogi Satelliet Meubelen uit

[ad_1]

Hospitalityspecialist Satelliet Meubelen laat in 2 nieuwe catalogi de nieuwe collectie én een aantal inspirerende projecten zien. Daaruit blijkt onder andere dat warme kleuren en luxe materialen, zoals velours, weer helemaal terug zijn. “Sfeer gaat voor, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen.”

Meubelspecialist Satelliet presenteerde de nieuwe catalogus tijdens de Horecava. “Een werk van 400 pagina’s, dat meer weg heeft van een koffietafelboek dan een folder”, aldus Roy Keultjes, marketingmanager van het bedrijf. Dit jaar wordt met 2 boeken extra uitgepakt. Zo is de nieuwe collectie te zien in The Collection en zijn projecten te bewonderen in Lookbook. “In dit laatste hebben we een aantal inspirerende projecten verzameld die we het afgelopen jaar mochten inrichten met ons meubilair. Het gaat daarbij puur om de sfeerbeleving.”

- Advertentie -

Huiselijke sfeer
In de boeken komt een aantal duidelijke trends naar voren. Allereerst merkt Keultjes op dat niet enkel de horeca meer geïnteresseerd is in gastvrijheid. “Vroeger was het woord gast voorbehouden aan de horeca, tegenwoordig willen ook steeds meer winkels en kantoren hun klanten als gasten behandelen. Met deze ontwikkeling is er een verplaatsing van puur functioneel naar beleving en krijgen bedrijven een meer huiselijke sfeer.”

Aaibaar en warm
Aansluitend daarop vormt zich voor dit jaar een andere trend: het gebruik van warme kleuren en zachte stoffen. “Als tegenhanger van de industriële uitstraling die je in veel horecagelegenheden ziet, ontstaat de vraag naar comfort. Dit komt tot uiting in luxe materialen, aaibare stoffen en warme kleuren. Als voorbeeld noemt Keultjes Mama Kelly in Amsterdam, een volledig roze restaurant dat Satelliet onlangs voorzag van meubilair in die kleur.

Maatwerk
Voor alle vragen neemt Satelliet uiteraard uitgebreid de tijd om tot het juiste advies te komen. Het is een van de redenen dat Satelliet niet via internet verkoopt, al is er wel een online catalogus beschikbaar. Keultjes besluit: “We leveren maatwerk, dat is niet in een paar klikken geregeld”.

​Meer informatie? Klik dan hier.

[ad_2]

- Advertentie -