Multifunctionaliteit op Spoga+gafa – Interieurjournaal.com

[ad_1]

Op het gebied van interieur zijn combineerbare en multifunctionele meubels en modulaire lounge-meubels populair. Bijvoorbeeld tafels met geïntegreerd droogrek. Ruimte besparen zonder in te boeten aan comfort is het motto. Blikvangers op de centrale boulevard van Spoga+gafa worden gestileerde, vliegende balkons. Ze bieden de mogelijkheid om de expertise van de producten in hun gebruiksomgeving te presenteren aan de vakbezoekers.

 

- Advertentie -

In samenwerking met Rudolf Müller Verlag en IFH Keulen bracht Spoga+gafa een online onderzoek uit getiteld ‘City Gardening – City Gardeners in Focus’. In totaal werden 1000 mensen uit stedelijk gebied met balkon, dakterras of een kleine tuin tot 20 vierkante meter gevraagd naar hun specifieke behoeften aan vergroening en gereedschap. De studie is bedoeld voor fabrikanten, retailers en dienstverleners in de tuinbouwsector, die welvarende, maar weinig onderzochte doelgroep van stadstuinders en hun potentieel willen begrijpen en ontwikkelen. De eerste resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd op de beurs op maandag 2 september en dinsdag 3 september in Forum 6.1 (hal 6). De hele studie kan worden gekocht via Rudolf Müller Verlag.

 

Tickets voor Spoga+gafa zijn hier verkrijgbaar.

 

Links

www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, trend, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #citygardening, #koelnmesse[ad_2]

- Advertentie -