Decorette bij Flinders

[ad_1]

Op 1 juli jongstleden zetten Decorette en Flinders al hun handtekening onder een samenwerking. Na een opbouwperiode zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.

Flinders verkoopt meubilair en accessoires en is ook online actief. Sinds half 2015 heeft Flinders ook een winkel van 1.200m2 in Zaandam. Door deze samenwerking wordt het aanbod aangevuld met woningtextiel. Met Decorette kan Flinders totaaloplossingen voor het interieur aanbieden, zowel online als in de winkel in Zaandam: vloeren, wandbekleding, raamdecoratie, banken, lampen en tafels.
 
Decorette is een formule van DNG, een dochter van Euretco, dat op haar beurt weer deel uitmaakt van het Duitse EK/servicegroup. De opening 2 december is gepland om 16 uur in de Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam.

- Advertentie -

Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com
www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #flinders, #flindersprojects[ad_2]

- Advertentie -