Trend seminar “Global Consumer Trends” met sprekers Christine Boland & David Shah 8 oktober 2019

[ad_1]

Heb jij al gebruik gemaakt van onze Early Bird actie? Heb je dit gemist, geeft niets, we leggen het graag nog een keer uit! Voor ons Consumer Trends event heb je nog 7 dagen de tijd om een ticket te bemachtigen met de Early Bird actie. Registreer je daarom nu en krijg een magazine* ter waarde van €55,- cadeau of kies voor een korting van 10% ter waarde van €29,50!

Het Appletizer Consumer Trends Event is hét evenement dat jou klaarstoomt voor de trends van 2020 en 2021. Ontdek hoe de lifestylebranche zich ontwikkelt en leer de juiste snaar te raken bij de consument van de toekomst. Deze toonaangevende sprekers bereiden je voor op wat komen gaat:

- Advertentie -

* David Shah begint de middag (om 13.50u) en duikt met jou in de tien strategieën en ontwikkelingen om de verzadigde consument terug te winnen. Van slowbalisation en hopepunk tot een kijkje in de keuken van de meest disruptieve merken.

* Als verrassing hebben we een talentvolle jonge gastspreker met een interessante blik op merken en merkbeleving. Wie dit is houden we nog even geheim.

* Christine Boland praat je aan de hand van unieke voorbeelden bij over de belangrijkste consumententrends op het raakvlak van strategie, concept, retail en marketing. Zij stelt de vragen; wat onderscheidt de mens van machine in een tijd van algoritmes, artificial intelligence en een spraak gestuurd internet of everything? En wat zijn de nieuwe waarden als de individualistische consument (heel langzaam) verandert in een collectieve wereldburger? In de antwoorden, op deze en nog meer vragen van deze tijd, schuilen nieuwe kansen en mogelijkheden.

Christine sluit haar presentatie af om 17.00u en de dag zal eindigen met een verzorgde netwerkborrel.

Deze georganiseerde middag kun je bijwonen voor € 295,- p.p. exclusief BTW. Vergeet niet; als je jezelf nu registreert, ontvang je een magazine ter waarde van €55,- of een korting van €29,50,-. Geef je voorkeur aan bij inschrijving.

Toch nog iets meer informatie nodig? Het programma, de sprekers en de locatie kun je hier vinden. Heb je nog vragen, bel ons gerust op nummer 020-5305380 of mail naar [email protected].

Pak nu deze kans en krijg het magazine of early bird korting cadeau!

Met inspirerende groet,

Team Appletizer

*Je kunt kiezen uit een View2 of View Textile. Dit zijn professionele magazines waar mode trends, materialen, kleuren, styling, prints, designs en lifestyle aan het licht wordt gebracht. Street en cultuur worden beschreven vanuit de mode hoofdsteden uit heel de wereld.

Of kies voor 10% korting ter waarde van €29,50,-

(Geef je voorkeur aan bij inschrijving).

[ad_2]

- Advertentie -