Offline inspiratie met de Recruitment Tech Guide 2020

[ad_1]

Nu bijna alle recruiters vanaf huis werken en de hele dag zitten te Skypen, chatten, Whatsappen en Microsoft Teamen ben je jouw schermen wel even beu. Gelukkig is er de Recruitment Tech Guide 2020, 100 pagina’s boordevol informatie en inspiratie hoe recruitmentttooling kan bijdragen aan het behalen van jouw recruitmentdoelen. Tot en met dinsdag 24 maart krijg je 2,50 korting en betalen wij de verzendkosten.

2020 jaarmagazine

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers in Nederland en België. In een oplage van 10.000 stuks wordt deze niet alleen verspreid op evenementen zoals het Recruitment Tech Event 2019, Demo_Day 2020, Talent Acquisition Live 2020, Recruiters United en events van Werf& maar ook via HR-vakblad PW. daarnaast kun je het jaarmagazine ook bestellen via de webshop.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Inhoud 2020

De Recruitment Tech Guide staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Uiteraard vind je er weer een compleet overzicht van alle leveranciers van recruitmenttooling met een vestiging in Nederland of België en de nieuwste versie van de Recruitment Tech Landscape in een Benelux-editie. Je leest verder artikelen over artificial intelligence, data en de recruitmentsite in het magazine. En je krijgt een kijkje in de keuken bij Albert Heijn en Compagnon hoe zij tech inzetten om hun recruitmentdoelen te behalen. Er staan interviews in met 3 buitenlandse ‘women in tech’ en een discussie over hoe tooling helpt bias en discriminatie tegen te gaan. En je krijgt inzicht in de laatste cijfers en trends op het gebied van recruitmenttechnologie in 2020.

Aanbieding

Voor iedereen die momenteel thuis aan het werk is en behoefte heeft aan afwisseling en inspiratie tijdens de werkzaamheden is de Recruitment Tech Guide nu in de aanbieding voor €17,- én gratis verzending. Deze aanbieding is geldig tot dinsdag 24 maart. Vergeet vooral niet om je thuisadres in te vullen in plaats van je werkadres. Bestel direct jouw exemplaar!

Bestel de Recruitment Tech Guide 2020

Recruitment Tech Guide 2020

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 

[ad_2]

- Advertentie -