Naast het unieke 3D-concept breidt Cre8Kitchen showroom uit met vijftien keukenopstellingen

[ad_1]

We gaan de showroom van Cre8Kitchen verbouwen. Waarom doen we dat, een jaar nadat we open gingen op de nieuwe locatie? Omdat klanten het vragen. Luisteren vinden wij essentieel. Klanten geven aan dat voorbeelden hen inspireren. Daarom gaan we de showroom compleet veranderen, er komen vijftien keukenopstellingen. Ons unieke 3D-concept blijft natuurlijk bestaan. Dit is een werkwijze waarmee we uniek zijn in Nederland.

Vorig voorjaar betrokken we het pand aan de Zoom 1 in Surhuisterveen. Een prachtig pand, op een mooie zichtlocatie. Twee speciaalzaken onder één dak: boven Badkamerwarenhuis, beneden Cre8Kitchen. We ontvingen vele complimenten over de inrichting. De verkoop van badkamers explodeerde. We hebben orders lopen tot voorjaar 2020.

- Advertentie -

De cijfers van Cre8Kitchen stelden echter teleur. Natuurlijk hebben we keukens verkocht, maar de prognoses haalden we niet. Als ondernemer vraag je je dan meteen af: hoe kan dat? Waarom loopt het bij Badkamerwarenhuis – een concept dat mensen al jaren kennen – storm, maar kopen mensen hun keuken elders? Het is niet zo dat men ons niet weet te vinden, want kijkers en vragen om informatie waren er voldoende.

Gelukkig waren een aantal mensen zo eerlijk mij te vertellen wat er ontbrak. ‘Je hebt te weinig keukenopstellingen staan,’ zeiden zij. ‘We willen graag voorbeelden zien om een keus te kunnen maken’. Nu ik daarover nadenk, begrijp ik dat. Ik heb het voor mezelf vergeleken met een autoshowroom. Als daar vijf auto’s staan, kijk ik om mee heen en vraag: ‘heb je nog meer?’. Ik realiseerde me dat ik iemand ben die gemakkelijk in beelden denkt, en met mijn bouwkundige achtergrond eenvoudig een voorstelling kan maken van een keuken. Dat geldt echter niet voor iedereen is me inmiddels duidelijk. Daarom gaan we de showroom veranderen. De klant van alle gemakken voorzien, is en blijft mijn missie als ondernemer.

Een architect die meer dan twintig jaar ervaring heeft met het ontwerpen van showrooms in binnen- en buitenland kreeg van ons de opdracht de nieuwe showroom voor Cre8Kitchen te ontwerpen. Hij kwam met een verrassend ontwerp. Ik heb al heel wat showrooms gezien, maar zoiets nog nooit. Er zijn vijftien keukenopstellingen verwerkt met alles er op en aan. Vloertegels, muurbekleding, kleurstellingen, verlichting, accessoires … Alles van A tot Z laten we zien, inclusief werkende apparatuur.

Het kiezen van een keuken moet een beleving zijn. Onze 3D-ruimte met verrijdbare wand en keukenkastjes is daar onderdeel van. Onze klanten zetten letterlijk hun favoriete keukenopstelling neer in een ruimte die precies zo groot is als hun keuken thuis. Ze lopen er door, proberen dingen uit. Tegelijkertijd zien zij op een groot scherm het ontwerp van hun keuken in een 3D-tekening, inclusief de gekozen kleuren, vloer en wandbekleding.

We hebben hier bij Cre8Kitchen vier topadviseurs rondlopen, die alles over keukens weten. We houden zelf van ‘mooi wonen’. Daarom vind je bij Cre8Kitchen de nieuwste trends, vooruitstrevende keukens. We hebben items die je niet vaak tegenkomt. Spoelbakken bijvoorbeeld: die kun je krijgen in standaard roestvrij staal of in zwart, maar ook in koperkleur, goudkleur of gun metal.

Belangrijk vinden wij dat Cre8Kitchen voor iedere portemonnee keukens heeft. Ook mensen met een klein budget, slagen bij ons. Daarnaast hanteren we eerlijke, scherpe prijzen, ook wat betreft de keukenapparatuur. Onze prijzen zijn blijvend laag, omdat we werken met vaste leveranciers waarmee we voor de lange termijn hele goede afspraken maakten.

Cre8Kitchen & Badkamerwarenhuis zijn toonaangevende bedrijven ín de regio en vóór de regio. We passen ons aanbod aan, aan de mensen die hier wonen. We maken het hen graag gemakkelijk. Enerzijds met twee speciaalzaken onder één dak, anderzijds door onze eigen montagedienst, die een bestelling oplevert in overleg met en naar wens van de klant.

De verbouwing van de showroom gaat de komende maanden plaatsvinden, zonder veel overlast voor de klant. In september, als het woonseizoen weer begint, is alles gereed. U kunt tot het zover is, profiteren van de verbouwingsopruiming. Alle bestaande modellen worden vervangen. Vijftien keukenopstellingen in de nieuwste trends en de modernste kleurstellingen komen er voor in de plaats. Cre8Kitchen wordt nog meer dan het nu al is een echt ‘experience center’.

Wietse Kuipers

Ondernemer en eigenaar van Cre8Kitchen & Badkamerwarenhuis

Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

Zoom 1, 9231 DX Surhuisterveen | 0512-232008
[email protected] | www.cre8kitchen.nl en www.badkamerwarenhuis.nl

 [ad_2]

- Advertentie -