KeukenConcurrent en Talpa verrassen met gratis keuken

[ad_1]

Keuken erbij?
Winacties zijn er bij de vleet. Zeker op de radiozenders valt er altijd wat te winnen. Sleutelhangers, skippyballen of een goodie-pakket; KeukenConcurrent en Talpa Network bedachten samen dat daar wel een schepje bovenop mag. Daarom worden radioluisteraars de komende 5 weken verrast. Komen ze in de uitzending en winnen ze een kleine prijs, dan kunnen ze ook zomaar een ‘keuken erbij’ winnen! Hetzelfde geldt voor de deelnemers van Lingo in week 14; pakken ze de zwarte bal uit de ballenbak, dan winnen ze een ‘keuken erbij’. In totaal geeft KeukenConcurrent maar liefst 13 keukens weg in de actieperiode.

Multichannel campagne
‘Keuken erbij’ is een unieke multichannel campagne. Te zien en horen op meerdere kanalen en verbonden aan meerdere merken van Talpa Network. Bij Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica hoor je een speciaal alarm tijdens verschillende programma’s. Maar ook op tv is de actie ‘keuken erbij’ te zien. De kandidaten bij Lingo maken iedere dag vanaf 20.00 uur kans op een gratis ‘keuken erbij’ naast de reguliere prijzen. Ook is KeukenConcurrent aanwezig op tv tijdens de actieperiode met een speciale tv-commercial & actie: 5 gratis apparaten erbij. Ook online kom je ‘keuken erbij’ tegen; op de owned kanalen van de zenders en KeukenConcurrent natuurlijk, maar ook in een brede paid campagne binnen het Sanoma netwerk.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

‘Deze activatie is een mooi voorbeeld van hoe we KeukenConcurrent hebben kunnen helpen door de Creative unit te laten nadenken hoe de kracht van Talpa Network in te zetten. Het is uniek om een activatie over onze drie radiostations en een televisieprogramma uit te rollen’, reageert Ruud de Langen, CCO Talpa Network. ‘Keuken erbij is een unieke campagne voor Talpa Network en KeukenConcurrent. Voor ons is het zelfs de grootste campagne ooit in 22 jaar KeukenConcurrent. Een mooie kans om samen te werken met andere merken’, Annemiek Steenbeek, Brand Manager KeukenConcurrent.
(PvWK)

Over KeukenConcurrent
‘KeukenConcurrent biedt al sinds 1997 keukens tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. De laagste prijs, maar ook zeker keukens van absolute topkwaliteit en voorzien van topapparatuur van A-merken. Als je gaat voor de laagste prijs, hoef je bij KeukenConcurrent niet aan kwaliteit en wensen in te boeten. Dat is Ongekend van KeukenConcurrent.’

(bron: KC)[ad_2]

- Advertentie -