Huiselijke sfeer in pand BSK Keukens: acties bij heropening 11, 12 en 13 juli

[ad_1]

Apeldoorn – BSK Keukens heropent op 11, 12 en 13 juli de deuren. De keukenspeciaalzaak is compleet vernieuwd en heringedeeld na de brand die het bedrijf een klein jaar geleden trof. De heropening wordt gevierd met aantrekkelijke publieksacties.

Door Leo Polhuys

- Advertentie -

‘Gezicht’ van BSK Keukens is Apeldoorner Eric Brandemann. Hij volgde de interne opleiding bij moederbedrijf Voortman Keukens. ”Tijdens mijn CIOS opleiding liep ik stage en merkte ik dat verkoop en klantcontacten me vlot afgingen. Omdat ik graag een band opbouw en een langdurige relatie met de klant aanga, zit ik bij BKS Keukens helemaal goed. Ik werk hier inmiddels twee jaar. In de showroom brengen we de wensen van de klant in kaart en projecteren we deze met behulp van een 3D presentatie op een groot scherm. Ook de accessoires worden ingetekend. Ook tijdens de installatie van de keuken houden we de vinger aan de pols. Als het werk klaar is, bellen we om te vragen hoe de klant de installatie heeft ervaren.”

Keukenbeleving

De twintig showroomopstellingen aan de Vlijtseweg 178 zorgen voor de ultieme keukenbeleving. Eric: ”Als je ons pand binnenkomt, voel je meteen de huiselijke sfeer. Bij ons vind je geen rijen kleine hokjes met keukens, maar ruime showroomopstellingen die je het gevoel geven dat je je eigen keuken binnenwandelt.”

,,Via speciaal gecreëerde doorloopjes kun je direct naar de naastgelegen keukenopstelling lopen. Wij leveren commerciële keukens tegen een reële prijs in de stijlen landelijk/klassiek, industrieel en modern. Onze klanten zijn particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onlangs hebben we elf keukens aan een zorginstelling geleverd.”

Tot de blikvangers behoort een kleine, compacte keuken, geschikt voor bijvoorbeeld een tinyhouse of stadsstudio. Deze keuken is zeer efficiënt ingericht en bevat alle apparatuur die je in de keuken nodig hebt. Om de ruimte in huis optimaal te kunnen benutten, is een slaapruimte in deze keuken aangebracht. De showroom toont uitgebreid alle trends op keukengebied. Van speciale, zachte wandkleuren tot de greeploze keukens, plantenbakken, kook- en schiereilanden. Ook is er een presentatie van spoelbakken en kranen. Elke zaterdag zijn er kookdemonstraties.

BSK Keukens is geopend dinsdag tot en met zaterdag. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Op 11, 12 en 13 juli is publiek welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe showroom en de keukens te bewonderen. Er is een werkende keuken en er worden kookdemonstraties gehouden.

Het heropeningsvoordeel bestaat uit gratis montage van een nieuwe keuken, 50 procent korting op een combi magnetron en bij aanschaf van een nieuwe keuken een tafelbarbecue cadeau. Voor elke bezoeker ligt een leuke attentie klaar.

[ad_2]

- Advertentie -