De meest stijlvolle badkamers van het moment

[ad_1]

Op zijn Instagrampagina deelde Frederic Kielemoes sinds het uitbreken van het coronavirus in ons land al heel wat beelden van badkamers en keukens die hij ontwierp. Omdat handen wassen nu zo belangrijk is, maar om toch het aangename aan het nuttige te koppelen, verzamelen ook wij graag enkele inspirerende foto’s van prachtige projecten waarop de focus ligt op luxueuze en stijlvolle kranen.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Je handen wassen, was nog nooit zo stijlvol

Naar specifieke badkamer- of keukentrends is het niet lang zoeken. Dat blijkt ook uit de beelden die we hier presenteren van zowel Belgische ontwerpers als buitenlandse projecten. Het gebruik van natuursteen geeft de ruimte een instant high-end look en wij zien dit gegeven niet snel verdwijnen uit de interieurwereld. Bovendien kan het materiaal op zo veel verschillende manieren gebruikt worden: als spatwand, keukentablet, badkamermeubel, lavabo en als muur-, vloer- en/of plafondbekleding. Heel wat marmers zijn al best in het oog springend, maar dat betekent niet dat de rest van de ruimte sober moet worden gehouden. Zo zie je in deze beelden hoe ze prachtig gecombineerd worden met brons en zelfs goudkleurig kraanwerk voor een extra luxueus effect. Ook mat zwarte kranen geven ondanks hun schijnbare eenvoud toch heel wat karakter aan een ontwerp.

In deze stijlvolle ruimtes was je ongetwijfeld graag regelmatig je handen en dat kunnen we zeker dezer dagen alleen maar aanmoedigen!

Header image: Christopher Elliott Design, Princess Hill © Jack Lovel[ad_2]

- Advertentie -