Carrefour test een outlet van 200m2 in zijn hypermarkt in Evere

[ad_1]

Morgen opent Carrefour zijn vernieuwde hypermarkt in Evere, die gelegen is onder de hoofdzetel. Onder de vernieuwingen vinden we een outlet, een concept dat het afgelopen jaar al in verschillende Franse Carrefour-hypermarkten werd getest. Al moeten wij het wel met een iets compactere versie stellen. 

We wisten dat Carrefour volop bezig is om zijn hypermarkten nieuw leven in te blazen, aangezien het concept de laatste jaren serieuze klappen moest incasseren. Bij elke renovatie lanceert de retailer enkele nieuwe initiatieven. Zo startte de retailer in 2015 met de vernieuwing van de hypermarkt in Bergen waar het concept “winkelbeleving” naar een heel ander niveau werd getild. Op het programma: een bakkerij, een professionele keuken in het midden van de winkel, een echte pizzabakker, gebrande koffie in de winkel, een slagerij, bier dat ter plaatse gebrouwen werd en nog veel meer! Twee jaar later stelde Carrefour in Zemst zijn meest moderne hypermarkt van Vlaanderen voor. Vorig jaar volgde dan uiteindelijk de winkel in Mont-Saint-Jean waar klanten niet alleen de foodcourt L’Atelier vinden, maar ook een Rombouts-corner, een grote ruimte gewijd aan bio en vrak, shop-in-shops, manicures die worden aangeboden in de Beauty-afdeling enzovoort. 

- Advertentie -

Carrefour Café

En nu is het aan Evere. Op vrijdag 6 september krijgt het publiek de vernieuwde hypermarkt te zien die gelegen is onder de hoofdzetel van Carrefour in Evere. Gondola kon zo lang niet wachten en trok zelf al eens op ontdekking.

Net zoals in Belle-île zal er in de nieuwe hypermarkt ook een Carrefour Café aanwezig zijn. Het café is gelegen naast de lunchmaaltijden en biedt klanten de ruimte om er rustig te genieten van hun lunchpauze, hun gsm op te laden of een kopje koffie te drinken. Er zijn ook enkel zitplaatsen aanwezig, net als een koffiemachine en een microgolf. 

[ad_2]

- Advertentie -