Bemmel en Kroon Keukenverkoper – RetailTrends.nl

[ad_1]

Het recept van ons succes
Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 55 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het voor dat we klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken bij ons afnamen.
Wij hebben continu zo’n 150 keukenopstellingen staan in 3 showrooms. In Den-Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius. Door onze unieke presentatie van de inbouwapparatuur, kan de klant bij ons zo goed als alles “in het echt” uitzoeken en hoeft dat niet vanuit een folder.
Daarnaast helpt de nieuwste keuken designsoftware ons om de droomkeuken van de klant gedetailleerd te visualiseren.

Ben jij keukenverkoper of wil je graag hiervoor opgeleid worden en zoek jij een nieuwe uitdaging bij een ambitieus, onafhankelijk en succesvol familiebedrijf in de randstad? Ben jij een doorzetter, weet je mensen te overtuigen en ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken bij Bemmel & Kroon keukens.

- Advertentie -

Als (junior) verkoopadviseur bij Bemmel & Kroon keukens ben je verantwoordelijk voor elke fase in het aankoopproces en streef je naar maximale klanttevredenheid.
Omdat je gevoel hebt voor technisch inzicht en design komt uit jouw handen altijd het droomontwerp van de klant tot leven.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, heb je een voortrekkersrol in het verdere verkoop traject. Je vertelt enthousiast over ons assortiment. In de winkel kijk je samen met de klant welke alternatieven passen binnen budget en beschikbare ruimte. Je technische inzicht is van belang bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Met de klant ga je hier interactief mee aan de slag zodat het droomontwerp tot leven komt. Samen kom je zo tot een passende offerte en kan de deal jullie beiden bijna niet meer ontgaan!

Bij Bemmel & Kroon is de klant verzekerd van de beste kwaliteit in combinatie met de laagste prijs. Doordat wij zowel onze keukens als keukenapparatuur rechtstreeks bij de fabriek groot inkopen ontvangen wij hoge kortingen. Hierdoor kunnen wij u een complete keuken aanbieden voor een super scherpe prijs.

Wij denken aan kandidaten die:

  • Verkopen als een uitdaging zien;
  • Graag willen werken in een jong en succesvol team
  • Een commerciële instelling hebben;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Bereid zijn te werken op zaterdag en enkele koopzondagen

Ben jij de enthousiaste verkoper die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een recent CV binnen 14 dagen naar [email protected], via de “Solliciteer” button of naar Bemmel & Kroon keukens B.V., t.a.v. dhr. J. Heijnen, Neckar 24, 2491 BD DEN HAAG.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.[ad_2]

- Advertentie -