99% klanten beveelt Trendkeukens in Drachten aan

[ad_1]

“Wij stellen ons kwetsbaar op door reacties te vragen op www.klantenvertellen.nl”

DRACHTEN – Trendkeukens aan de Stationsweg in Drachten is Tweede Paasdag open. “Sterker,” zegt eigenaar Johan Bosker. “We zijn iedere maandag open.” Zijn compagnon Erik Koudenburg vult aan: “Net als de Drachtster koopzondagen waaraan wij meedoen, blijkt dat zeer succesvol.”

- Advertentie -

Geopend zijn op momenten dat de meeste keukenspeciaalzaken gesloten zijn, geeft een grote groep klanten gelegenheid een keuken uit te zoeken op een voor hen geschikt moment.

Ondernemers, winkelpersoneel en mensen met weekenddiensten zijn vaak op maandag vrij. “Voor hen is het mooi, dat we op maandag geopend zijn”, zegt Johan Bosker. “De gehele dag, dus van 9.00 tot 18.00 kan men binnenlopen, al of niet op afspraak.”

Op Tweede Paasdag opent Trendkeukens eveneens de deuren, van 10.00 tot 17.00 uur. “Uiteraard pakken we uit met een Paasactie.”

Kom Paasmaandag

inspiratie opdoen voor

je (ver)nieuw(d)e keuken

Mooie showroom

De gehele showroom van Trendkeukens is vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. “De showroom is uitgebreid, waardoor we nog meer voorbeelden laten zien,” zegt Erik Koudenburg. “We creëerden met mooie kleurstellingen en leuke accessoires een warme sfeer.”

“We blijven wie we zijn,” zegt Johan Bosker. “De jongens van de Stationsweg, die het op prijs nooit verliezen. We merken dat klanten een goed verzorgde showroom waarderen, en daaraan besteden we dan ook meer aandacht.”

Het allerbelangrijkste voor de adviseurs van Trendkeukens is en blijft echter de klant zelf. “Service vinden wij belangrijk. Goed luisteren, de tijd nemen, vlot leveren en vragen direct beantwoorden, is bij ons heel gewoon.”

Jarenlang hebben Johan en Erik gezamenlijk de keukenzaak gerund. Door voortdurende groei, komen ze er vandaag de dag niet meer onderuit met personeel te werken. “Ons team bestaat nu uit vijf mensen, maar we zijn allen uit hetzelfde hout gesneden: ‘gewoon’, kundig en servicegericht.”

“Wij doen ‘gewoon’,

zijn kundig en

servicegericht”

De tijd hebben voor een klant, is altijd het kenmerk geweest voor Trendkeukens. “Ook als er ineens veel mensen tegelijk de winkel binnenlopen, willen we die service bieden. Het kwam steeds vaker voor, dus daarom hebben we het team toch uitgebreid. Het heeft niets veranderd aan onze huiselijke sfeer. Ook Bento Sicco en Wilko houden van een lolletje en voeren geen gladde verkooppraatjes maar luisteren naar de klant.”

Voordelig inkopen

Of de klanten Trendkeukens ‘leuk’ vinden, ‘vertrouwen’ of ‘de handel gunnen’ zijn zaken waar Johan en Erik geen invloed op hebben. “We zijn wie we zijn.” Wat ze wel kunnen beïnvloeden is de prijs van de keukens. “Door goede afspraken met leveranciers te maken, zijn wij met diverse items giga-voordelig”, vertelt Johan.

Een Siemens vaatwasser bijvoorbeeld, vind je nergens voordeliger dan hier in Drachten. Belangrijk, want een vaatwasser is vaak het eerste dat aan vervanging toe is in een keuken. Ook de Quooker waterkraan biedt Trendkeukens aan voor de allerlaagste prijs. “Quookers zijn ‘hot’. Mensen stappen over op zonnepanelen en dan is zo’n kraan met zowel koud als kokend water een fijne optie. Sinds jaar en dag zijn wij ook bekend vanwege de gunstige prijs per vierkante meter voor granieten werkbladen. Met een kleine aanpassing oogt je keuken weer als nieuw.”

“Voordelig door gunstige afspraken met

onze leveranciers”

Nieuwste trends 2019

De showroom toont de nieuwste trends van 2019. “Natuurlijke kleuren worden veel gecombineerd met zwart. Zwarte spoelbakken en zwarte kranen zijn helemaal in. We hebben ook een zwarte Quooker. Alle keukenapparatuur is werkend te bekijken in de showroom.”

Hoge klanttevredenheid

Johan Bosker en Erik Koudenburg zijn trots dat Trendkeukens hoog scoort bij klanttevredenheidsonderzoeken van leveranciers. “Wij stellen ons kwetsbaar op door mee te doen met www.klantenvertellen.nl. Op deze site kunnen klanten reacties geven zonder dat wij daar invloed op hebben. Negatieve reacties kunnen wij niet verwijderen. Negenennegentig procent van de klanten beveelt ons aan. Dat is een hoog percentage.”

“Een betrouwbaar

en goed bedrijf”

Marijke uit Kollum bijvoorbeeld heeft het over ‘een goed en betrouwbaar bedrijf’ en geeft het personeel voor de bezorging en montage een 10.

Roel uit Drachten roemt ‘de prettige samenwerking’, waarbij hij negens geeft voor al het personeel, van verkoop en orderverwerking tot bezorging en montage. Zijn totaaloordeel is ook een 9 omdat de verhouding prijs/kwaliteit en het vakmanschap van Trendkeukens bij hem hoge ogen scoorden.

Simone uit Heeg reageert op www.klantenvertellen.nl: “Echt super ontvangen bij binnenkomst. Top geholpen met tekenen van een keuken. En ze zijn erg eerlijk. Prijs-kwaliteit is ook super. Levering goed! En montage team was super en wat werkten ze netjes! Helemaal tevreden. Ik raad iedereen aan als je een nieuwe keuken zoekt om hier een kijkje te nemen. Is de moeite waard!!”

“Dit soort tevreden reacties horen wij graag”, zegt Erik Koudenburg. “Wat wij ook geweldig vinden, is dat klanten terugkomen. Dan hebben ze bijvoorbeeld zeven jaar geleden bij ons een keuken gekocht, gaan ze verhuizen en komen weer bij ons terug omdat ze toentertijd zo naar tevredenheid zijn geholpen. Daar doen we het voor.”

Trendkeukens | Stationsweg 99, Drachten | 0512 – 53 74 37 | [email protected] | Open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00; donderdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur | Elke laatste zondag van de maand koopzondag, geopend van 12.00 tot 17.00 uur | Buiten openingstijden mogelijk op afspraak | Tweede Paasdag open van 10.00 tot 17.00 uur[ad_2]

- Advertentie -