Vescom B.V. | Vinyl wandbekleding met een ruig en organisch karakter

[ad_1]

Bij de ontwikkeling van Barkley en Grayson liet Vescom’s designteam zich inspireren door natuurlijke materialen zoals hout, steen en aarde. Beide nieuwkomers hebben een onderscheidende look en feel en zijn ontworpen om een ruige, organische en pure uitstraling te creëren binnen het interieur. Tijdloze klassieker Albert, bekend om de matte textiel uitstraling, is nu beschikbaar in een nieuwe kleurenserie.

Grayson: uitgesproken en ruig 
Grayson heeft een grove, onregelmatige canvas structuur met subtiele glans. De inspiratie uit materialen als klei, steen en aarde is duidelijk terug te zien in het dessin en kleurenpalet. Dit palet bestaat uit 29 zachte, warme en aardse tonen. Welke kleur je ook kiest, Grayson geeft iedere ruimte een uitgesproken en ruig karakter.

Barkley verbindt het interieur met de natuur 
Barkley creëert een natuurlijke sfeer binnen een ruimte dankzij de verweerde look en organische boomschors structuur. De uitgebreide kleurkaart (24 kleuren) bestaat ook volledig uit natuurlijke tinten, waaronder caramel, honing en steenrood. Barkley heeft een matte uitstraling met een subtiele glans en is uitermate geschikt voor hospitality en zorgomgevingen.

- Advertentie -

Albert: nieuwe, frisse kleurenserie 
Tijdloze klassieker Albert, bekend om de matte textiel uitstraling, is nu beschikbaar in een nieuwe en frisse kleurenserie. Bij de ontwikkeling van het kleurenpalet liet Vescom’s designteam zich inspireren door warme, vriendelijke en neutrale tonen. Het resultaat is een mix van maar liefst 32 kleuren, waaronder taupe, antraciet, jeansblauw en natuurlijk groen, rood en geel.

voordelen van vinyl wandbekleding 
Een uitgebreid aanbod aan structuren, kleuren en ontwerpen – van luxe textielgevoel tot gladde en super hygiënische oppervlakken. De collectie vinyl wandbekleding van Vescom biedt alles, van subtiel en onopvallend tot gewaagd en in het oog springend. En de voordelen gaan vele malen verder dan alleen het fraaie uiterlijk: het materiaal is brandvertragend, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, en biedt bescherming tegen vlekken en chemicaliën. Bovendien heeft de vinyl wandbekleding van Vescom een lange levensduur van ten minste tien tot vijftien jaar.

Lees meer over de voordelen van vinyl wandbekleding.

[ad_2]

- Advertentie -