Studio SAAM

[ad_1]

Studio SAAM is een architectenbureau in Amsterdam. SAAM staat voor samen. Samen omdat het is ontstaan door het samengaan van Atelier ten Kate en DS Architecten. En omdat wij vinden dat de realisatie van een goed ontwerp alleen kan ontstaan door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en architect, en alle andere betrokken partijen.

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame transformaties van bestaande woningen. Wij maken ontwerpen voor particulieren opdrachtgevers waarbij we huizen en appartementen uitbreiden door uitbouwen, efficiënte indelingen, bergingen bij woningen betrekken, of woningen samenvoegen.

Soms vergt de ontwerpopgave een meer behouden benadering waarin we de bestaande situatie renoveren. Een aantal van onze projecten bevinden zich in beschermde dorp- en stadsgezichten of zijn een onderdeel van een monumentaal ensemble.

- Advertentie -

Naast woningbouw en particuliere opdrachtgevers maken wij ook ontwerpen voor zakelijke klanten bijvoorbeeld het interieur van kantoren en restaurants.

Wij hebben een breed werkveld maar bovenal ontwerpen wij altijd met duurzaamheid in ons achterhoofd. En dan bedoelen we duurzaamheid op drie verschillende manieren: levensduur, verbruik en gebruik. SAAM staat namelijk ook voor Sustainable Architecture and More. Duurzaamheid is als een rode draad door al onze projecten verweven. Naast architectuur houden wij ons ook graag bezig met projecten op een kleinere schaal zoals het maken van meubels of objecten. Vandaar … And More. 

[ad_2]

- Advertentie -