Rever brengt bureaustoel thuis

[ad_1]

De Bureaustoel Service van Rever Interieurprojecten uit Utrecht vervoert bureaustoelen van kantoor naar thuiswerkplek. Dit doet het bedrijf om organisaties in deze coronacrisis te helpen. Bestaande bureaustoelen die nu in lege kantoren staan, worden op verzoek vervoerd naar de thuisadressen van medewerkers die nu massaal thuiswerken.

Op kantoor zitten medewerkers op ergonomische goede bureaustoelen, maar thuis is dat vaak niet het geval. Nu veel mensen thuiswerken werken ze noodgedwongen de hele dag dan ook op een ‘gewone’ eetkamerstoel.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Om dat te voorkomen bedacht Rever dus de Bureaustoel Service bedacht, een service die tegen kostprijs wordt aangeboden. Dit op basis van een voorstel op maat afhankelijk van de locaties (bedrijf/werknemers) en het aantal stoelen.

De bezorgers rijden alleen, houden altijd twee meter afstand tot andere personen, betreden geen woningen – ze leveren de bureaustoel bij de voordeur af – en desinfecteren hun handen na elke aflevering. Ontvangers tekenen de afleverbon met eigen pen af.

Links

www.rever.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, soho, #corona, #covid19, #bureaustoelservice, #rever[ad_2]

- Advertentie -