Praktisch Projectmeubel Medemblik overgenomen door Bureau Novitaz

[ad_1]

MEDEMBLIK – Praktisch Projectmeubel is gespecialiseerd in inrichting van onder meer kantoor, kantine, vergaderruimte, magazijn, instructielokaal, wachtkamer, (recreatie)zaal én de werkplek thuis. Dus voor bureaus, bureaustoelen, kasten, tafels, stoelen, barkrukken en kapstokken, kan men terecht bij dit gespecialiseerde bedrijf én voor kantoorartikelen en printers. Kom naar de showroom, Nijverheidsweg 6a in Medemblik en bewonder de verrassende collectie projectmeubelen.

De gezichten van de zaak waren jarenlang Kees en Rutie Breebaart. “We begonnen in 2001 op de bovenverdieping van Blokker Art of Living op het Runshopping Centre in Hoorn. Na vijf jaar gestage opbouw namen we in 2006 de stap om een bedrijfspand in Medemblik aan te kopen en dat werd een pand op de hoek van de Nijverheidsweg… op een A-locatie!”

- Advertentie -

Crisis

Praktisch Projectmeubel ging ondanks de crisis succesvol verder, maar aan de wereldwijde crisis sinds 2008 konden zij ook niet ontkomen. “Collega’s om ons heen strandden. Wij overleefden dat door zo min mogelijk kosten te maken en alleen met z’n tweeën de zaak te runnen. Gewoon hard werken loont het meest. De afgelopen jaren zit de economie in de lift en dat is bij ons duidelijk merkbaar. Bedrijven hebben weer ruimte om te investeren.

Stokje overdragen

Vanwege hun leeftijd zetten Kees en Rutie er op 1 april 2019 (geen grap) een punt achter en dragen het bloeiende bedrijf over aan Bureau Novitaz, van eigenaren Robert en Johan Blokker van Novitaz. “Zij krijgen naast hun winkel, in de Nieuwstraat in Medemblik, voor particulieren nu een bedrijf bij dat zich richt op zakelijke klanten. Door onze samenwerking in het verleden in Hoorn en recentelijk onze gezamenlijke aanpak van projecten, hebben wij alle vertrouwen dat dit een succes wordt. Temeer daar zij een totaal-concept bieden, in plaats van alleen maar projectmeubelen. We blijven aan de zijlijn nog even betrokken, wij introduceren hen bij vele klanten en leveranciers.”, meldt nieuwspartner Rodi Media

Bureau Novitaz

Robert en Johan Blokker kregen in hun woonwinkel wel eens de vraag of ze ideeën hadden om een kantoor in te richten. “Dat werkten we uit en het resultaat was geweldig! Door mond-tot-mond-reclame kwamen er steeds meer mensen binnen met: ‘dat wil ik ook wel!’. Zo kwamen we spelenderwijs terecht in het gebied van kantoormeubelen. Ons kwam ter ore dat Kees en Rutie een opvolger zochten voor hun bedrijf. Zo willen wij de projectmarkt op een meer sfeervolle manier aanpakken. Dit kwam op ons pad en dan haal je voordeel uit de situatie. Een fantastische aanvulling op ons bedrijf. Niet geheel een onbekend gebied, maar toch nieuw. Kees en Rutie hebben de basis gelegd en wij gaan het bedrijf uitbouwen. Een mooie uitdaging!

Activiteiten

Rutie en Kees zijn mensen-mensen en sociaal betrokken in Medemblik. “We vallen niet in een gat, want we zitten al tot over onze oren in het verenigingsleven en zijn niet van plan dat op te zeggen. We zitten beiden in het bestuur van de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik, die concerten, exposities en markten organiseert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het het gebouw. Met name de organisatie van de Piano Tour (1 september), het Projectkoor (26 en 27 oktober) en de klassieke concerten liggen ons aan het hart. Kees is ook lid van het bestuur van de IJsvereniging Radboud en het District IJsverenigingen Medemblik en ik ben actief in de organisatie van de concerten van Medemalaca Vocali actief. Beiden zitten we in de organisatie van deIJsselmeer Zwemmarathon Stavoren Medemblik (17 augustus voor de vijftigste keer). Bovendien steken we graag een helpende hand uit bij andere activiteiten in Medemblik. Kortom: stilzitten is er niet bij.

Toekomst

Het stel houdt erg van reizen, maar daar hadden Kees en Rutie de afgelopen veertig jaar weinig tijd voor. “Altijd maar korte perioden, dus daar gaan we plannen voor maken. Thuis gaan we ook aan de gang, want daar hebben we weinig naar omgekeken. Wij bedanken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en bevelen Bureau Novitaz van harte aan. Wij wensen Robert en Johan Blokker veel succes met het voortzetten van ons mooie bedrijf!”[ad_2]

- Advertentie -