Peter Veer en Roberto Kaptein gaan Italiaans topmerk importeren

[ad_1]

De Italiaanse kantoorinrichter Estel Ufficio is het eerste merk dat een overeenkomst gesloten heeft met “Friends in Funiture”. Friends in Furniture is het bedrijf dat door langdurige vrienden Roberto Kaptein en Peter Veer is opgericht om, op de Nederlandse markt, interessante merken te gaan verkopen aan dealers, interieurbouwers en vergelijkbare marktpartijen.

Kaptein was Directeur Dealer Sales bij Assenburg en werkte tot voor kort voor MFO in Oldenzaal. Veer was jarenlang algemeen Directeur van Gispen International en tot voor kort werkzaam voor Koninklijke Ahrend. Veer: “We zijn al ruim 35 jaar hele goede vrienden, binnen en buiten de branche. Door nu samen te gaan werken bundelen we onze kennis en netwerken, maar gaan we vooral eindelijk doen waar we het samen al zo vaak over hebben gehad! We gaan merken voeren die interessant zijn voor architecten. En door een selectief en restrictief dealerbeleid, laten we onze afnemers volop profiteren van de toegevoegde waarde van deze gerenommeerde merken

- Advertentie -

Het internationaal opererende bedrijf Estel (www.estel.com) is naast een van de grootste Italiaanse producenten van kantoormeubelen en scheidingswanden ook producent van zeer innovatieve oplossingen op het gebied van lounging en hospitality. Onder de conceptnaam “Italian Smart Office” worden kantoren en werkomgevingen ingericht met topkwaliteit en functionaliteit in Italiaanse esthetiek en design. De lange lijst van Internationale referenties is hiervan het beste bewijs. Ook voor de professional met een kantoor aan huis biedt Estel een schitterende collectie met oplossingen die het werken thuis nog aantrekkelijker maken.

Alternatief bieden aan inrichters en interieurbouwers

Veer en Kaptein, Friends in Furniture, hebben grote plannen met Estel. Estel moet een alternatief bieden aan kantoorinrichters en interieurbouwers die het aantal producenten met onderscheidende producten en concepten de afgelopen jaren alleen maar hebben zien afnemen. Daarnaast is Friends in Furniture in gesprek met een aantal leveranciers die, op een vergelijkbare manier als Estel, echte toegevoegde waarde bieden voor de eindgebruiker en vernieuwende alternatieven leveren voor hetgeen reeds op de markt is.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Roberto of Peter, of neem een kijkje op friendsinfurniture.com

[ad_2]

- Advertentie -