Parban van Systemtronic – Interieurjournaal.com

[ad_1]

Parban, het nieuwe product van Systemtronic, speelt in op de post-Corona samenleving, waarin veilige afstand noodzakelijk is. Roomdivider Pardan creëert volgens het bedrijf flexibele ruimtes, met behulp van rustige vormen en kleuren.

 

- Advertentie -

Parban, ontworpen door Víctor Carrasco, is volgens Systemtronic een elegante en minimalistische ruimteverdeler met eiken poten. Het meubel is samengesteld uit een rechthoekige structuur met een driehoekige doorsnede die aluminium gaas omlijst. Parban is verkrijgbaar in Small (950x460x1280 mm) Large (950x460x1780 mm) en in verschillende kleuren.

 

Systemtronic is aanwezig op Orgatec, die gepland is van 27-31 oktober 2020. Het bedrijf was ook ingeschreven voor Salone del Mobile, maar de Milanese beurs is dit jaar vervallen en is volgende jaar weer ingepland van 13-18 april 2021.

Links

www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com
www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, kuchscherm, Milaan, Salone del Mobile, #systemtronic, #pardan, #orgatec, #coronaproof[ad_2]

- Advertentie -