Hedera Kantoorefficiency maakt een doorstart

[ad_1]

Na weken van onzekerheid en het faillissement van Hedera Kantoorefficiency BV, kunnen de klanten nu weer terecht bij Hedera., zo stelt de onderneming uit Sassenheim in een persbericht. Hedera is specialist in kantoorartikelen en kantoormeubelen en belevert tal van bedrijven in de omstreken van Sassenheim.

Ik ben blij dat er voor de klanten niets verandert. Onze klanten kunnen weer rekenen op dezelfde kwaliteit en service dat zij gewend zijn”, aldus Walter Hoogenboom, medewerker bij Hedera. “Ik heb al weer veel klanten aan de lijn gehad die letterlijk blij zijn dat we weer operationeel zijn”.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Het voortzetten van Hedera is niet alleen goed nieuws voor de leveranciers, maar ook voor de lokale klanten. Met ingang van vandaag kunnen klanten hun cadeaubonnen weer inwisselen en bestellingen ontvangen. Klanten die voor het faillissement van Hedera artikelen hebben besteld, maar nog niet geleverd hebben gekregen, krijgen nu de bestellingen weer uitgeleverd.

Nieuwe eigenaar voor Hedera

De doorstart is mogelijk gemaakt door Cor van IJsselmuiden via zijn Holding eTomi. De ondernemer uit Strijen is al jarenlang actief in de kantoorinrichting, en onder meer eigenaar van Office Totaal Hoeksche Waard, en Office Deals BV.

Met de overname is volgens de openbare faillissementsverslagen van Hedera een bedrag van € 75.000,– gemoeid voor de goodwill van de onderneming.

[ad_2]

- Advertentie -