Gratis Rockfon-webinar rond WELL building Standard

[ad_1]

Al in de ontwerpfase moet rekening worden gehouden met de invloed van de gebouwen waarin we onze tijd doorbrengen op onze gezondheid. Rockfon organiseert op 24 september een gratis webinar met WELL Building Standard-expert Olga Turner.

Onderzoeken tonen steeds opnieuw aan dat de gebouwen waarin we leven, werken, leren en ontspannen een belangrijke invloed hebben op onze gezondheid, welzijn en productiviteit. Aangezien we 90% van onze tijd binnen doorbrengen, aldus Rockfon, is het essentieel dat al in de ontwerpfase rekening wordt houden met die invloed op gezondheid en welzijn.

Olga Turner
Hoe ontwerp je inspirerende gebouwen met aandacht voor gezondheid en welzijn, is de vraag die Rockfon stelt. De onderneming heeft Olga Turner, een toonaangevend Brits expert en WELL Building Standard Accredited Professional, uitgenodigd om in te gaan op deze nieuwe trend in het ontwerpen van betere gebouwen.

- Advertentie -

Zoals Turner zegt: “Betere gebouwen voldoen aan WELL”. De WELL Building Standard is de eerste bouwcertificering ter wereld die zich richt op de gezondheid en het welzijn van de gebruikers van een gebouw. De gratis webinar van 30 minuten leert de deelnemer meer over de kansen die dit biedt, stelt Rockfon.

Inhoud en aanmelden
Het webinar geeft informatie over de WELL Building Standard, over de nieuwste trends op het gebied van certificering en geeft praktijkvoorbeelden als inspiratie voor een volgend project. Het webinar wordt gehouden op 24 september 2019 van 11:00 tot 11:30 en is Engelstalig. Aanmelden kan via www.rockfon.nl/well-webinar.

Wie niet zeker weet of hij of zij het webinar kan bijwonen, wordt geadviseerd zich toch aan te melden. Rockfon stuurt dan na afloop de opname.

Alle Rockfon-webinars zijn live te volgen via telefoon of tablet en op aanvraag na afloop van de live-uitzending.

[ad_2]

- Advertentie -