Feltouch nieuw op de Nederlandse markt

[ad_1]

Enkele weken geleden publiceerde OfficeRepublic een vacature voor een accountmanager. De vacature was bij Feltouch, een onderneming die nieuw is op de Nederlandse en Belgische markt. We spraken naar aanleiding van deze vacature met Oscar Lookman van Huislijn Kantoormeubelen die Feltouch in Nederland gelanceerd heeft.

Wie is Feltouch?

Feltouch is een jonge onderneming die is voortgekomen uit een reeds zestig jaar bestaand bedrijf in de automotive industrie. Het moederbedrijf is groot geworden met de productie en verkoop van hoogwaardige PET-Felt producten en is vooruitstrevend in haar markt. Feltouch is vanwege de uitstekende akoestische eigenschappen van het unieke materiaal een logische volgende stap die vijf jaar geleden vorm heeft gekregen. Feltouch specialiseert zich in uitstekende akoestische ontwerpen boor alle ruimtes binnenhuis om spraakverstaanbaarheid, concentratie en welzijn te verbeteren.

- Advertentie -

Je ziet de laatste tijd meer en meer bedrijven producten uit (gerecycled) Pet op de markt brengen. Waarin onderscheidt Feltouch zich?

“Feltouch producten zijn geproduceerd van PET en polyestervezels met een gecertificeerde lage VOS-waarde maar zonder chemische bindingen. Wij zijn er trots op om een duurzame economie te vertegenwoordigen door gedurende ons productieproces grondstoffen te gebruiken die gerecycleerd, milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de menselijke gezondheid zijn. De basis van het bedrijf is gebaseerd op principes zoals innovatie, uitstekende klantenservice en toegewijd zijn aan het handhaven van geaccrediteerde milieupraktijken. Wij proberen gerecycled of recyclebare milieuvriendelijke grondstoffen in onze productieprocessen te gebruiken omdat we ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid.”

Feltouch stond op de Orgatec. Wat konden jullie daar laten zien?

Naast de uitgebreide standaard collectie, presenteerde Feltouch dit jaar op de Orgatec een nieuwe fraaie collectie onder de naam “Sense”. De modellen Vertigo en Parallax kenmerken zich door de industriële vormgeving alsmede de unieke hoek-elementen, waardoor de akoestische panelen bij verticale en horizontale hoeken van muren & plafonds, in een vloeiende lijn doorlopen. Het model Diagon kenmerkt zich door de unieke vormgeving en modulaire opbouw, waardoor zeer vele configuraties mogelijk zijn. Wij zijn er van overtuigd dat we met Feltouch een unieke lijn met producten op de Nederlandse markt brengen waarbij de combinatie van akoestiek en esthetiek een absolute meerwaarde kan zijn voor veel kantooromgevingen.

 

 

[ad_2]

- Advertentie -