EUROLACKE | VMBO Campus DaCapo te Sittard

[ad_1]

Het DaCapo College is gevestigd in Sittard en biedt alle vormen van vmbo aan. In 2019 is het bestaande gebouw van de Zuyd Hogeschool aan de Havikstraat te Sittard verbouwd en hebben vier van de zes locaties van het DaCapo College hier zijn intrek genomen. 

Kleurrijke gevelplaten
Het te renoveren gebouw is voorzien van nieuwe kleurrijke gevelplaten. De opvallende geelgroene kleuren van de gevelbeplating zijn geïnspireerd door de platanen die voor het gebouw staan: Die laten gedurende de seizoenen soortgelijke kleuren zien.

Alesta® Superdurable poedercoatings
De geelgroene gevelplaten zijn voorzien van een Alesta® Superdurable Architectuur poedercoating, glanzend glad. 
De poedercoating op de gevelplaten moest zowel op esthetisch als op technisch gebied voldoen aan hoge eisen. “Wij hebben de Alesta® Superdurable poedercoating van EUROLACKE geadviseerd vanwege de uistekende UV-en weersbestendigheid. De Superdurable serie is Qualicoat klasse 2 en GSB Master gecertificeerd. De gevels van het DaCapo College zullen hun kleur en glans decennia lang behouden,” aldus Paul Reinders, Hoofd Productie bij Alhako Aluminium B.V. 

- Advertentie -

Polyester Architectuur poedercoatings
Ook de kleuren van de vliesgevels en deksels zijn weloverwogen gekozen. De vliesgevels zijn voorzien van een Alesta® Polyester Architectuur poedercoating in de kleur Pure White, zijdeglans uitvoering. De deksels zijn uitgevoerd in de kleur Umbra Grey en afgwerkt met een Alesta® Superdurable Architectuur poedercoating, glanzend glad. 

Polyester Architectuur zijn duurzame, loodvrije poedercoatings die specifiek geformuleerd zijn voor applicatie op alumnium profielen en panelen, staal en gegalvaniseerde substraten. 

De poedercoating is verkrijgbaar in meerdere kleuren, glansgraden, oppervlaktestructuren en (metallic) effecten. 

[ad_2]

- Advertentie -