Desko kantoorinrichters van de toekomst | Al uw kantoormeubelen | Akoestische verplaatsbare vergaderbox of belcel

[ad_1]

Een eigen verplaatsbare vergaderbox of een afgesloten unit met een werkplek? Die keuze kun je maken bij deze  Meetingboxen. De multifunctionele box is bovendien altijd ergens anders in de werkomgeving te plaatsen, vanwege het ingenieuze montagesysteem. Je zit dus niet vast aan de structuur van het kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze box na de montage aan te sluiten is met behulp van maar één stekker. Hoezo flexibel?  

De elementen van de Meetingbox zijn modulair ontwikkeld. Hierdoor kan de Meetingbox gemakkelijk uitgebreid worden naar een groter model. Op deze manier kan de Meetingbox gedurende de groei van jouw bedrijf met je meegroeien!

De Meetingbox/Phonebox is de ideale omgeving om een besloten gesprek te voeren. De Meetingbox/Phonebox is zo ontworpen dat gesprekken in de box niet gehoord kunnen worden door collega’s buiten de box.

- Advertentie -

De Meetingbox/Phonebox is voorzien van een zeer goed ventilatiesysteem die wordt aangestuurd door een bewegingssensor. Hierdoor beschikt de Meetingbox/Phonebox over een heerlijk werkklimaat!

[ad_2]

- Advertentie -